Zagrlimo proljeće u novoj Alma Ras kolekciji

Alma Ras nas iz sezone u sezonu osvaja novitetima u izradi finog donjeg veša i spavaćeg programa. Izuzetka neće biti ni ova kolekcija koja svojim kombinacijama poziva na uživanje i izvan doma. Dodatnu zavodljivost i prizivanje proljeća daje paleta boja, od svijetlih i prozračnih, preko različitih nijansi plave, do vibrantnih dezena koje već možemo vidjeti i na svjetskoj modnoj sceni.

19004 pregleda 0 komentar(a)
Alma Ras, Foto: Alma Ras
Alma Ras, Foto: Alma Ras

Dodir koji pokreće

Sve dame znaju za onaj super osjećaj koji nas pokreće na nove avanture, istraživanja i uspjehe. Šta je to što motiviše svaku od nas razloga je mnogo, od jutarnjih mini rituala, druženja s dragim osobama, do onoga šta nosimo. Vjerujemo da će većina izdvojiti upravo ono u čemu smo tokom cijelog dana, do momenta kad se spremamo za spavanje. Donji veš, iako se ne vidi, pruža osjećaj samopouzdanja svakoj ženi, naročito ako su u pitanju neki posebni krojevi. To može biti neki mini detalj ili elegantna čipka, ali najbitnije od svega je kvalitet materijala koji će prijati koži i podstaći super energiju koja će nas pokrenuti. Kada biramo kombinacije za uživanje u kućnoj varijanti, sve veći primat dajemo udobnim pidžamama koje uz udobnost nude i moderan dizajn. Alma Ras pored pidžama, sezonski kreira i limited edition loungewear, koji se odlično stilizuju s drugim odjevnim komadima čineći jednu fantastičnu i zavodljivu kombinaciju.

Izdvojili smo nekoliko noviteta

Kratka spavaćica tankih bretela, trendovskog dezena tiy dye, pomalo zavodljivog, ali nenametljivog učinit će da uživate u svim dnevnim ritualima unutar sopstvenog doma. Gola leđa s izrezom na V, prate bretele koje se nježno preklapaju preko leđa i prave slovo X. One odvažne kombinovat će je s drugim odjevnim komadom, te kreirati jedan savršen outfit za noćni provod.

Mini pidžama odlično pristaje svima, a udobni krojevi postiču osjećaj senzualnosti i u opuštajućim momentima. Dodatni plus je kombinacija topića, u zavisnosti za koju varijantu se odlučite, šetnja s prijateljicama, romantična večera ili odlazak na posao.

Mnogo nam se dopao i ogrtač, prvenstveno zbog dužine tik ispod koljena, koji će odlično pristajati uz sve iz ove linije ili jednostavno samo na golo tijelo.

Alma Ras
foto: Alma Ras

Modal:

Pidžama od modala iz ekskluzivne linije za proljećnju sezonu osvojit će vas već na prvi dodir. Prirodno mekano vlakno ovog materijala sadrži sva svojstva kao i najfiniji pamuk, a zbog svog tkanja dugo zadržava svoj izvorni oblik i boju. Odlikuje se izvanrednom lakoćom i finoćom. Detalji poput posebno izvezene čipke na ramenu i nogavicama daju osjećaj neodoljivosti.

Alma Ras
foto: Alma Ras

Spavaćica:

Ova divna, na prvu jednostavna spavaćica, oduševljava svojim posebnim izrezom koji naglašava senzualnost lijepo oblikovanih leđa. Svevremenska čipka modni je imperativ sezonama, svih dizajnera, i često se koristi kao ukras koji dodatno oplemenjuje.

Donje rublje i ogrtač odličan su spoj, naročito ujutro kada nam je potreban podstrek da se pokrenemo. Sam dodir ovih materijala i pogled u ogledalo daće vam potreban boost za uspješan dan. Kompletna linija dolazi u dvije nježne boje, svjetlo plava i puder roza.

Alma Ras
foto: Alma Ras
Alma Ras
foto: Alma Ras

Zbog posebnih krojeva i materijala, ova linija pruža nevjerovatan komfor u kojoj ćete poželjeti ostati cijeli dan.

Sve ove modele možete potražiti u Alma Ras butiku, na adresi Slobode 64 u Podgorici i u MilPop maloprodajnim objektima.