Savršen ljetnji izgled: Sa ovim ne možete da pogriješite

Bijela boja, poput crne, ima moć da prati trendove svake sezone, tako da nikada ne izlazi iz mode

3801 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Bijela boja može biti klasik svih vremena, ali sa pravim kombinacijama izgleda apsolutno moderno.

Možda potpuno bijelo zvuči kao uobičajeni izbor za ljeto. Ali bijela boja, poput crne, ima moć da prati trendove svake sezone, tako da nikada ne izlazi iz mode. Linije koje odaberete, dodaci, tkanine uvijek čine razliku, i zato su bijeli komadi odlična investicija u vašu garderobu.

Bijeli plise

bijela odjeća
foto: Pinterest

Bijele nabrane tkanine sa grčkom linijom poistovjećuju se s ljetom i daju sofisticiranije raspoloženje bilo kom izgledu. Izaberite za svoj ormar plisiranu maksi haljinu ili komplet sa nabranim gornjim dijelom i midi suknjom.

Neobični izrezi

bijela odjeća
foto: Pinterest

U svojoj garderobi definitivno imate bijelu maksi haljinu, ali modeli koji se ističu ovog ljeta su krojevi sa neobičnim izrezima. Provjerite da li su izrezi na mjestima koja laskaju vašoj silueti, na primjer oko struka.

Prevelike linije

bijela odjeća
foto: Pinterest

Kombinacija bijelog gornjeg dijela i pantalona ne zvuči tako posebno. Ali kada gornji dio ima puf rukave, a pantalone su široke, to potpuno mijenja proporcije na tijelu i stvara savršenu odjevnu kombinaciju za ljetnje dane.

Bijela haljina i pletena torba

bijela odjeća
foto: Pinterest

Ako imate bijelu lanenu haljinu, iskombinujte ju sa pletenom torbom za plažu. Torbe od rafije su i ove godine jedan od najboljih ljetnjih trendova u koji vredi ulagati.

Haljina sa puf rukavima

bijela odjeća
foto: Pinterest

Bijela haljina sa puf rukavima sama po sebi je toliko impresivna da joj nije potrebno dodatno stilizovanje. Sa jednostavnim sandalama koje su moderne ove sezone dobićete odjevnu kombinaciju idealnu za šetnje gradom tokom dana.

Bonus video: