Ćerka Monike Belući naslijedila majku: Deva zablistala na reviji

Deva je na modnoj pisti predstavila Dolce & Gabbana providnu čipkanu haljinu sa vezom i bisernim ukrasom

15354 pregleda 10 komentar(a)
Deva Kasel, Foto: Instagram/d.casseluxxi
Deva Kasel, Foto: Instagram/d.casseluxxi

Deva Kasel, kćerka Monice Belući, pojavila se nedavno na reviji brenda Dolce & Gabbana održanoj u Sirakuzi i pokazala da je slavna glumica i manekenka dobila dostojnu nasljednicu u svijetu modelinga.

Deva, 17-godišnja kćerka francuskog glumca Vinsenta Kasela i italijanske glumice i modela je zablistala na Dolce & Gabbana Haute Couture reviji jesen-zima 2022-2023.

Domenico Dolce i Stefano Gabbana priredili su reviju u Sirakuzi na Siciliji, domu brenda, a Deva je na modnoj pisti predstavila providnu čipkanu haljinu sa vezom i bisernim ukrasom iz kolekcije Haute Couture jesen/zima 2022/23. Cjelokupan izgled su upotpunile duge providne crne rukavice.

Deva Kase
foto: Instagram/d.casseluxxi

Revija je održana u Ortigiji, najstarijem dijelu Sirakuze, koji je poznat po svojim živopisnim ruševinama, a gosti su bili svjetski poznate ličnosti kao što su Šeron Stoun, Maraja Keri Dru Barimor, Hajdi Klum, Ema Roberts, Helen Miren...

Deva od 2019. godine sarađuje sa modnom kućom Dolce & Gabbana. Postala je zaštitno lice parfema Dolce Shine, glumeći u reklami za parfem na obali Amalfi, a dvije godine kasnije reklamirala je i Dolce Rose.

Prije dvije godine krasila je naslovnicu francuskog izdanja magazina Elle, a prošle godine je za italijanski Vogue pozirala zajedno s majkom kada su joj mnogi predvidjeli blistavu karijeru.

Bonus video: