Moda na način Emili Sindlev: Kreativno slaganje odjeće

Emili Sindlev je danska modna stilistkinja koja je često zapažena na streetstyle sceni, posebno kada je u pitanju Copenhagen Fashion Week

7205 pregleda 2 komentar(a)
Emili Sindlev, danska stilistkinja, Foto: Instagram/emilisindlev
Emili Sindlev, danska stilistkinja, Foto: Instagram/emilisindlev

Moda je fluidna i brzo se mijenja, a nove kolekcije stižu svake sedmice, tako da ljudi postaju kreativno zasićeni. Zato je postalo teško naći modnu inspiraciju i odabrati komade koji će naš stil učiniti autentičnim.

Upravo zbog toga u portal bonjour.ba jednom nedjeljno bira osobu koja svojim prepoznatljivim stilom inspiriše ljude da promisle o modi iz neke druge perspektive. Riječ je o osobama različite estetike kako bi bilo dovoljno raznoliko za svačiji ukus. Sa druge strane imati stila ne znači da se neko nosi kako se i mi nosimo nego da je poseban u vlastitom izazu. Ovog puta odabrali su dansku modnu stilistkinju Emili Sindlev.

Emili Sindlev je danska modna stilistkinja koja je često zapažena na streetstyle sceni, posebno kada je u pitanju Copenhagen Fashion Week.

Naime, estetika skandinavskih djevojaka je specifična. Konkretno je riječ o basic minimalizmu ili šarenim kombinacijama prepunim kreativnog modnog slaganja odjeće i detalja.

Emili definitivno spada u drugu grupu i predstavnica je estetike novih Skandi brendova poput Gannia, Rotatea, Stine Goye i ostalih. Njen stil je neopterećen, a istovremeno unikatan i maštovit.

Moda je zaista igra za hrabre i treba bez straha koketirati s njom. Često se začaurimo u kalupe koje su nam drugi nametnuli, a zaista je oslobađajuće kada izgradimo sopstveni izraz u kojem nas nije briga šta drugi misle.

Ova sezona je u znaku vibrantnih komada i color blocking kombinacija u kojima spajamo nespojivo. Upravo zbog toga je Emili dobar izbor jer vješto slaže nespojive kombinacije i boje i tako stvara savršene outfite.

Bonus video: