Spas od vrućine: Za samo dva minuta napravite hit punđu

Najveća prednost ove punđe je to što je možete mapraviti veoma brzo, nakon što se malo "ispraksate", a ostavlja šik ležeran utisak

16935 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram/emmachenartistry
Ilustracija, Foto: Instagram/emmachenartistry

Ako imate dugu kosu, a nemate ideju šta sa njom tokom ovih vrelih dana, možda može da vas inspiriše punđa koja je "osvojila" internet. Nisku, pomalo razbarušenu punđu viđamo na društvenim mrežama, a idealna je, ne samo za svaki dan, nego i za neke svečanije i posebnije prilike.

kosa
foto: Instagram/emmachenartistry

Ako želite da ovakvoj frizuri dodate dozu glamura, uvijek je možete upotpuniti efektnim šnalama ili maramom, a takvi dodaci su kao stvoreni za posebne priike.

Punđa se pravi tako što se kosa podijeli na dva dijela - od jednog se napravi punđa, a ostatak se omota oko punđe i "prikači" kako bi izgledao poput gumice za kosu. Možda zvuči komplicirano, ali zapravo su koraci vrlo jednostavni.

Vizažistkinja i stilistkinja Emma Chen na svom Instagramu je podijelila cijeli proces izrade frizure, a za Glamour je rekla da je najvažniji korak - priprema. Kosa mora biti dobre teksture jer se onda puno lakše stilizuje. Za teksturu možete koristiti sprej s morskom soli ili šampon za suvo pranje kose.

Bonus video: