Zakoračite u jesen u ovakvoj obući: Bićete u trendu

Septembar je na vratima, ušetajte u jesen u elegantnim baletankama, mokasinama, kaubojkama…

11637 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Punterest
Ilustracija, Foto: Punterest

Bilo da ste počeli da nosite blejzere ili vam je teško da se oprostite od lijepih cvjetnih haljina, postoje cipele koja će vas provesti kroz vremenski nepredvidivu smjenu godišnjih doba.

Pozivajući se, kao i većina modnih časopisa na francuski šik, Elle preporučuje da se, kad jesen stigne, opredijelite za neki od sljedećih modela.

1. Mary Janes

Prvi jesenji dani su za eksperimentisanje sa dugim rukavima i kratkim nogavicama, a svemu ovome sjajno pristaju modeli Mary Jane cipela.

2. Duboke čizme

Odiše li nešto više klasičnim pariskim šikom od ovog outfita Sylvie Mus? Mantil, crne duboke čizme,, stil bez ikakvog opterećenja - sve je tu.

3. Baletanke

Kada bismo morali da izaberemo jedan outfit u kom zamišljamo Parižanke, prvi bi bio ovaj. Blejzer, plave farmerke i baletanke su kombinacija karakteristične za naše uzore u svijetu mode.

4. Retro patike

Danas gotovo da ne postoji poznata modna zavisnica koja u svoju kolekciju nije uvrstila barem jedan model patika s potpisom brenda New Balance kao dijelu trenda nostalgične mode.

5. Kaubojke

Klasičan look sa edgy kaubojkama Leie je jasan dokaz da se teget i crna i te kako slažu.

6. Mokasine

Nikakvo čudo, jer osim što su bezvremenske, mokasine su vrlo udobne i lako se uklapaju u svaki stil.

7. Cipele u dvije boje

Sabina Socol daje modnu inspiraciju mnogim ženama. Suptilni modni dodaci se savršeno slažu međusobno, a naročito sa cipelama dizajniram u dvije kontrasne boje.

Bonus video: