Alma Ras slavi svoj rođendan uz poklone i popuste na novu kolekciju

Omiljeni brend donjeg veša, koji je već godinama naše sredstvo za bijeg u komfor, uživanje i opuštanje, i u novoj kolekciji postavlja standarde za kvalitet i udobnost. Alma Ras u ovu jesen unosi sofisticirane boje poput puder roze, tamno plave i crne i pokazuje nam da je elegancija važna i poželjna, čak i kad se nalazimo samo u privatnosti svog doma. Alma Ras butik na adresi Slobode 64, u Podgorici, 21. i 22. oktobra slavi rođendan i tim povodom poklanja 30% popusta na kompletan asortiman koji nije snižen. Prve kupce očekuju i pokloni!

41896 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Alma Ras
Foto: Alma Ras

Ekskluzivna LUNA linija se sastoji od donjeg veša, spavaćice, kimona i pidžame. U izradi veša korišteni su pamuk i modal uz mali udio elastina za maksimalnu udobnost i latentno prijanje uz kožu. Dok je pidžama sastavljena iz gornjeg dijela od rib pamuka, izrađena da može biti nosiva i vani, i donjeg dijela od glamuroznog satena. Dodir Alma Ras veša je dodir koji volimo, a oni se trude da nam iz kolekcije u kolekciju pruže jedinstven ugođaj i udobnost. Bez obzira na to da li volite pidžame sa dugim rukavima ili spavaćice, ugodan osjećaj na koži u toku sna je zagarantovan. Lagani kimono će poslužiti za ogrtanje u prohladnim svježim jutrima, kada se teško rastajete od toplog kreveta i želite da produžite osjećaj sanjivosti i relaksiranosti uz šolju omiljenog čaja ili kafe.

Unutar nove kolekcije nam stiže i limitirana linija LAJLA, koja nam donosi maksimalnu eleganciju i sofisticiranost. Odjevni komadi od izgužvanog satena, poput spavaćice koja se može nositi kao haljina ili kimono, u bojama zlata, crnoj, svijetlo i tamno zelenoj, čine da se osjećaš kraljevski u momentima odmora i opuštanja.

Alma Ras
foto: Alma Ras

Nova kolekcija očekuje vas u Alma Ras butiku, na adresi Slobode 64 u Podgorici i svim bolje opremljenim Mil Pop maloprodajnim objektima širom Crne Gore. Odaberi prefinjene komade za potpuni osjećaj udobnosti, elegancije i ženstvenosti i uljepšaj sebi kišne dane koji dolaze.