Čizme do koljena su hit: Evo sa čim i kako ih kombinovati

Kratke čizme su godinama bile najpopularnije čizme za hladnije mjesece, ali ove sezone dominiraju modeli do koljena

12787 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram/Pinterest
Ilustracija, Foto: Instagram/Pinterest

Osim što izgledaju vrlo stilizovano i izdužuju figuru, čizme do koljena su vrlo praktične i griju onda kada je to najpotrebnije. Kombinacije s čizmama do koljena nekima mogu da predstavljaju izazov, pa ako se pitate sa kakvom odjećom se najbolje slažu pogledajte nekoliko predloga.

Haljina sa prorezom

čizme
foto: Instagram/Pinterest

Velike su šanse da ćete, ako ste upravo kupili novi par čizama, željeti da ih pokažete u svakoj prilici. Pa zašto to ne biste uradile sa haljinom sa prorezom na butinama koja će naglasiti čizme svaki put kada zakoračite?

Helanke

čizme
foto: Instagram/Pinterest

Ako vam se ne dopada kako izgledaju pantalone uvučene u čizme, spoj sa helankama će vas sigurno osvojiti. Izbor crno-bijele palete odmah će čitav stajling učiniti elegantnijim.

Mini haljina

čizme
foto: Instagram

Mini haljine su ove godine bile svuda na modnim pistama, a bezbroj dizajnera ih je stilizovalo sa čizmama do koljena. Čizme zaista dodaju kul i ležernu notu mini haljini.

Uske farmerke

čizme
foto: Instagram/Pinterest

Kada savladate umjetnost stilizovanja čizama do koljena sa helankama, možete da isprobate i kombinaciju sa uskim farmerkama. Deblji materijal je idealan za hladnije dane, pa predlažemo da uske farmerke u crnoj boji kombinujete sa omiljenim blejzerom i stajling dovršite čizmama do koljena.

Mini suknja

čizme
foto: Instagram/Pinterest

Za šik dnevni izgled, kombinujte mini suknju koju biste inače nosili u noćnom izlasku sa parom ravnih čizama do koljena.

Široke farmerke

čizme
foto: Instagram/Pinterest

Ako uske farmerke nijesu vaš izbor, budite sigurne da možete postići moderan izgled i sa farmerkama ravnih nogavica. Potražite najmekše farmerke koje možete pronaći i čizme malo šireg kroja. Par modernih kaubojskih čizama je najbolji izbor.

Bonus video: