Pet modela: U ovakvim suknjama izgledaćete vitkije

Uz pomoć nekoliko stilskih trikova možete postići da se vaša figura vizuelno izduži

17003 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Kao i za svaki drugi odjevni komad i za suknje postoje određena pravila koja našu figuru čine izduženijom. Ukoliko želite da postignete elegantan i moderan izgled iskoristite nekoliko malih trikova koji će vašu figuru vizuelno izdužiti.

Suknja olovka kroja

Ovaj model uvijek izgleda elegantno i spektakularno, a takođe pomaže da se naglasi struk i vizuelno smanji obim bokova. Izaberite model malo ispod koljena, bez dezena. Ovo je savršen izbor za sezonu jesen/zima, a u kombinaciji sa džemperom ili rolkom, te cipelama na potpeticu,izgledaćete besprijekorno.

odjeća
foto: Pinterest

Suknje na preklop

Odjevni predmeti sa naglaskom na struk stanjuju figuru. Trenutno, oversized modeli su IN, pa je lako izgubiti se u svim tim predimenzioniranim komadima odjeće. Da biste to izbjegli, izaberite suknje na preklop: zahvaljujući ovom kroju naglasićete struk i sakriti široke bokove. Bolje je dati prednost monohromatskim modelima, kao i suknjama od laganijeg materijala, kako bi se izbjegao dodatni i neželjeni volumen, piše lepotaizdravlje.rs

odjeća
foto: Pinterest

Plisirane suknje

Vertikalne linije na odjeći pomažu da se figura vizuelno izduži. Zato, izbor plisirane suknje nije samo pravi sa estetske i modne tačke gledišta, već predstavlja i tehniku koja vam omogućava da figuru učinite vitkijom. Možete birati između jednobojnih modela u klasičnim i pastelnim nijansama, kao i složenije opcije- sa printom.

odjeća
foto: Pinterest

Suknje sa prorezom

Haljine i suknje sa prorezima ne samo da izgledaju spektakularno i zavodljivo, već i pomažu i stanjavanju figure. Izrez vizuelno stanjuje i izdužuje noge. Uz ovakvu suknju možete nositi cipele na potpeticu, kao i čizme preko koljena.

odjeća
foto: Pinterest

Suknja na vertikalne pruge

Jedna od najproverenijih i najtraženijih tehnika stilizovanja koja nam omogućava da vizuelno izdužimo siluetu i prilagodimo zapremine su vertikalne pruge. Može biti velika ili mala štampa, kao i crno-bijela kombinacija ili pak višebojni set. Prugasta suknja će vam pomoći da diversifikujete vašu garderobu, čineći je zanimljivijom i privlačnijom.

odjeća
foto: Pinterest

Bonus video: