Crnogorska nedjelja mode od 12. do 15. novembra

“Očekujemo potvrdu još nekoliko značajnih dizajnera, među kojima je i Milena Đurđić (zbog njenih poslovnih obaveza), kao i dizajnera koji će doći u sklopu razmjene sa Serbia Fashion Weekom” pojasnili su organizatori
0 komentar(a)
Nedjelja mode, Foto: Fashion week
Nedjelja mode, Foto: Fashion week
Ažurirano: 26.09.2017. 17:07h

Crnogorska nedjelja mode održaće se od 12. do 15. novembra u Capital Plazi i vinskom podrumu Šipčanik Plantaže, potvrdili su organizatori.

“Modna manifestacija predstaviće publici internacionalno poznata dizajnerska imena od koji se neka, poput Nade Pavlović, prvi put predstavljaju crnogorskoj javnosti”, navode iz Nacionalne modne komore.

Prema njihovim riječima, učešće na XXII Nedjelji mode za sada su potvrdili Sanja Bobar , koja će prikazati kolekciju koju je premijerno predstavila u Njujorku, zatim jedna od najpoznatijih srpskih dizajnerki Verica Rakočević, Jelena Roganović – Đurić iz Crne Gore, Walone Fashion Group sa Kosova i brend UGG.

“Očekujemo potvrdu još nekoliko značajnih dizajnera, među kojima je i Milena Đurđić (zbog njenih poslovnih obaveza), kao i dizajnera koji će doći u sklopu razmjene sa Serbia Fashion Weekom” pojasnili su organizatori.

Zvanični naziv ovogodišnje jesenje manifestacije je “Plantaže Fashion Week Montenegro”, a Nedjelju mode podržali su NTO, Pivara Trebjesa, Honda i Zijaja.

Bonus video: