Neprolazna ljepota Monike Beluči

Beluči uspješno odolijeva čarima estetske hirurgije i velika je protivnica zahvata uljepšavanja, a tvrdi da svoju mladolikost duguje redovnoj njezi kože i pravilnoj ishrani

17954 pregleda 11 komentar(a)
Beluči, Foto: Shutterstock
Beluči, Foto: Shutterstock

Monika Beluči je u Francuskoj gostovala u jednoj emisiji i svojim izgledom je izazvala lavinu reakcija.

Italijanska glumica Monika Beluči i u 59. godini važi za jednu od najljepših žena svijeta, a laskavu titulu opravdala je i svojim posljednjim pojavljivanjima.

Beluči ovog mjeseca u Parizu glumi u predstavi "Maria Callas, Lettres et Memoires“, a tim povodom je gostovala u jednoj francuskoj emisiji, u kojoj je svojim izgledom izazvala lavinu reakcija. Na Instagramu je objavljen i isječak iz emisije u kojem se vidi njeno lice izbliza, a bez fotošopa i filtera ljepotom je sve zasijenila.

"Jako lijepa dama koja predivno stari“, "Što starija, to ljepša“, „Prirodna ljepota“, "Kako je predivna“, samo su neki od komplimenata na račun prirodne ljepote glumice, prenosi N1.

Beluči uspješno odolijeva čarima estetske hirurgije i velika je protivnica zahvata uljepšavanja, a tvrdi da svoju mladolikost duguje redovnoj njezi kože i pravilnoj ishrani.

O svom izgledu nedavno je progovorila na predstavljanju filma "The Girl in the Fountain“, u kojem glumi švedsku glumicu Anitu Ekberg.

"Naravno da mi je izgled pomogao da otvorim mnoga vrata, bila bi laž da tvrdim da nije. Bila sam stidljiva iako sam puno pričala, pa mi je izgled pomogao da ljudi priđu meni. Ali, ljepota traje samo pet minuta i to je to. Ono što morate da znate je da vam nakon 40. godine nude samo uloge vještica“, kazala je za Variety.

Monika je glumačku karijeru započela devedesetih, a svojom ljepotom je pokorila svijet već sa 16 godina, kada je postala model poznatog italijanskog brenda Dolce & Gabbana.

Iza sebe ima dva propala braka. Prvi suprug bio joj je fotograf Klaudio Baso, za kog se udala 1990. godine, a razveli su se četiri godine kasnije. Svog drugog supruga, glumca Vensana Kasela, upoznala je na snimanju filma "Apartman“ 1996. godine. Vjenčali su se 1997. i dobili dvije ćerke, a razveli su se 2013. godine.

Monika je od 2017. u vezi sa 18 godina mlađim Nikolasom Lefebvreom, sa kojim se rijetko pojavljuje u javnosti, a dugo su uspjevali da sakriju da su par.

Bonus video: