Isprobajte: Neobična kombinacija odjeće koja će vas osvojiti

Kad je u pitanju svakodnevni stil, postoji jednostavna formula koja bez greške vodi do izgleda koji je u isto vrijeme 'cool' i 'chic'

8256 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest/Instagram
Ilustracija, Foto: Pinterest/Instagram

Blejzer u kombinacijama s farmericama već nekoliko sezona ne silazi s liste omiljenih kombinacija brojnih djevojaka koje idu u korak s modom. Ali, ako želite svoj izgled da podignete na novi nivo, rolku, majicu ili košulju koju inače nosite s takvim stajlingom, zamijenite – majicom s kapuljačom.

odjeća
foto: Pinterest/Instagram

Ovakav izgled je idealna mješavina francuske elegancije, američke ležernosti i skandinavskog eklektičnog pristupa modi.

odjeća
foto: Pinterest/Instagram

Duksericu u kombinaciji sa blejzerom obožavaju nda nose Kaia Gerber, Hailey Bieber i Emily Ratajkowski, kao i brojne modne influenserke, a zanimljivo je da taj look dobro stoji baš svima – bez obzira na visinu i građu tijela, piše journal.hr.

odjeća
foto: Pinterest/Instagram

Vaša omiljena dukserica mnogo govori i o vašoj ličnosti - na vama je hoćete li izabrati minimalistički model u nekoj neutralnoj nijansi, najnoviji model neke slavne modne kuće, sportsku majicu koja jednako dobro funkcioniše na poslu i teretani, ili duksericu s vašim omiljenim dezenom, u kombinaciji s blejzerom bez uzorka.

odjeća
foto: Pinterest/Instagram

Za 'cool' izgled dodajte kačket i oversized kaput, za prefinjen izgled, birajte bijelu, bež ili crnu duksericu i sako strukirajte tankim kaišem, dok za večernji izlazak, omiljene farmerice možete zamijeniti kožnom suknjom olovka kroja i svoju kombinaciju s duksericom i blejzerom transformisati iz dnevnog u večernju.

odjeća
foto: Pinterest/Instagram

Bonus video: