Za hladne dane: Ovo je hit odjeća za predstojeću zimu

Šta god pleteno vam dođe pod ruke ove sezone - samo naprijed - uvrstite to u svakodnevni stajling, a tu su i ostale preporuke

30606 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest/minimagazin.info
Ilustracija, Foto: Pinterest/minimagazin.info

Tokom zimske sezone, kao i svake druge, u prvi plan dolaze i određeni trendovi, a sljedeći su najavljeni kao hit sezone.

Šerling jakna

Tokom zimske sezone, jakna je modni imperativ za koji veoma često ne žalimo da izdvojimo i veće svote novca. To je sasvim i razumljivo, imajući u vidu da nas ona štiti od vjetra, hladnoće, snijega. A, ako vam je cilj da spojite moderno i funkcionalno, onda je šerling jakna jedan od najboljih izbora.

odjeća
foto: Pinterest/minimagazin.info

Topla smeđa

Zimska sezona, osim što je hladna, često je i veoma tmurna i siva. Naravno, jedan od načina da uljepšate svaki zimski dan jeste da birate određene boje garderobe, a ove zimske sezone to neka bude i topla smeđa. Ova prekrasna boja dolazi nam u više nijansi, od tamnijih do svjetlijih, a osim što se fantastično slaže sa svim drugim bojama, trenutno je i jedna od najpopularnijih, piše minimagazin.info.

odjeća
foto: Pinterest/minimagazin.info

Vještačko krzno

Voljele ga ili ne, činjenica je da je riječ o trendu koji nam se svako malo vraća. Tako je i ove sezone – jakne, kaputi i bunde od vještačkog krzna jedan su od vodećih trendova. A ono što je odlično jeste što postoji velika vjerovatnoća da nešto od pomenutog imate od ranije.

odjeća
foto: Pinterest/minimagazin.info

Čizme preko koljena

Čizme su nam prijeko potrebne tokom zimske sezone, a kada je već riječ o njima, ove sezone u prvi plan nam dolaze čizme preko koljena. Veoma moderne i privlačne, idealne za kombinovanje sa suknjama, haljinama ili pantalonama (čak i helankama) – sve je do vas i vaših ličnih preferencija. Birajte ravne modele ili one s kockastom ili blok petom, jer je riječ o fantastično udobnim čizmama, a to je ono što i želimo od obuće.

odjeća
foto: Pinterest/minimagazin.info

Helanke

Funkcionalne i popularne, kožne helanke su komad garderobe koji volite ili ne. Ukoliko spadate u ovu prvu kategoriju, jasno vam je kako je riječ o svestranom komadu garderobe koji se može nositi u mnogobrojnim prilikama pa čak i na posao, uzimajući u obzir kako neodoljivo podsjećaju na kožne pantalone. Takođe, veoma dobro se mogu iskombinovati sa mnogobrojnim drugim komadima garderobe.

odjeća
foto: Pinterest/minimagazin.info

Haljina s rol kragnom

Jedno je sasvim sigurno – haljina je dio garderobe koji želimo da nosimo tokom svih sezona i zima sigurno nije izuzetak. Iako postoji više modela koje biste mogle da nosite tokom zime, jedan od najpopularnijih je pletena haljina s rol kragnom. U slučaju da niste ljubiteljka garderobe s uskom rol kragnom, uvijek možete birati haljine kod kojih je kragna nešto labavija.

odjeća
foto: Pinterest/minimagazin.info

Koža

Komadi garderobe od kože sveprisutni su najčešće tokom jesenje i proljećne sezone, ali se nose i tokom zime. Ovo se u prvom redu odnosi na razne modele jakni i kaputa od kože, koji su idealni za slojevit način odijevanja. Pored toga, dojeća od kože može svakodnevnom stajlingu dodati i dozu glamura, u zavisnosti od toga koji model izaberete i s čim odlučite da ga kombinujete.

odjeća
foto: Pinterest/minimagazin.info

Pleteno

Šta god pleteno vam dođe pod ruke ove sezone - samo naprijed - uvrstite to u svakodnevni stajling. Bilo da su u pitanju džemperi sa rol kragnom, kardigani ili pak pletene haljine, riječ je o komadima garderobe koji se ne zaobilaze tokom hladnih zimskih dana, a mogu vam pomoći da dobijete moderan i upečatljiv zimski stajling.

odjeća
foto: Pinterest/minimagazin.info

Elegantne pantalone

Zimska sezona je doba kada veoma često nosimo pantalone, a kada je riječ o pantalonama i trendovima, ove sezone u vrhu popularnosti su elegantni modeli – oni koji podsjećaju na pantalone od odijela. Naravno, imajući u vidu kako je zimska sezona, biraćemo modele koji su rađeni od nešto toplijih materijala.

odjeća
foto: Pinterest/minimagazin.info