Kombinacije s rolkom u kojima ćete izgledati izuzetno

Kao i vaša omiljena mala crna haljina ili bijele patike, rolka je vrhunska pratilja za svačiji stil

13399 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Ako postoji jedan predmet koji je sinonim za zimsku sezonu, to može biti samo rolka. Svake godine kako temperatura pada, svi krećemo u potragu za savršenom rolkom koja će se uklopiti u našu garderobu. Sada poznata kao sezonski osnovni komad, rolka ima nekoliko verzija koje je čine izuzetno raznovrsnim komadom za stilizovanje.

rolke
foto: Pinterest

Bilo da je nosite samu za sebe ili u slojevima, rolka je praktična i elegantna opcija za hladnije vrijeme, a kao osnova, može se prilagoditi bilo kom stilu ili estetici. Kao i vaša omiljena mala crna haljina ili bijele patike, rolka je vrhunska pratilja za svačiji stil.

rolke
foto: Pinterest

Bez obzira da li ih nosite u slojevima, ili su centar pažnje autfita, možete slobodno vjerovati da će rolke imati mnogo “pojavljivanja” ove sezone. Wannabe magazin je naše odabrao nekoliko kombinacija sa rolkom koji pokazuju kako možete stilizovati ovaj dio odjeće.

Prava opcija za posao

rolke
foto: Pinterest

Rolka može biti ne samo praktična, već i veoma stylish komad, a uparivanje slim-fit modela sa dubokim pantalonama i parom elegantnih štikli je idealan način da se obučete za posao, a da se previše ne ističete.

Samo slojevito

rolke
foto: Pinterest

Ko ne voli da nosi sjajnu košulja-haljinu tokom čitave godine? Da biste izbjegli da hladno vreme loše utiče na vas jer nosite laganu haljinu, dodajte rolku i hulahopke i sve upotpunite parom čizama sa potpeticom.

Kombinujte rolku sa suknjom

rolke
foto: Pinterest

Ako niste veliki fan pantalona, ili ih ne nosite čestoi u toku nedelje, haljine vam nisu jedina opcija. Uparite suknju i čizme sa rolkom i dobićete savršenu kombinaciju za zimsko vrijeme.

Za odlazak na kafu

rolke
foto: Pinterest

Odlična kombinacija za slobodno vrijeme je jedna oversized pletena rolka, savršena za izlazak na piće nakon posla. Poluuvučenu je uparite sa širokim pantalonama, i preko nagrnite kaput sa duplim kopčanjem i čizmama.

Neutralne boje

rolke
foto: Pinterest

Ako postoji jedna stvar oko koje svi možemo da se složimo, to je onda da matching set jutarnje oblačenje čini mnogo, mnogo lakšim. Prema tome, uparite svoju oversized rolku sa štrikanim širokim pantalonama iste boje, zajedno sa baletankama, i bićete spremni da izađete iz kuće za svega nekoliko minuta.

Rolka-haljina

rolke
foto: Pinterest

Rolka je odličan način da kreirate udoban i šik izgled džemper-haljine. One su obično oversized i jednostavne za nošenje, a možete im dodati čizme sa potpeticom i bićete spremni za izlazak.

Rolke za zimu – 'all black' izgled

rolke
foto: Pinterest

Ako postoji nešto što možemo da cijenimo u vezi sa rolkom, to je koliko šik može da izgleda u potpuno crnom autfitu. Može dobro izgledati uvučena u par helanki sa nogavicama koje se šire i upotpunjena blejzerom na duplo kopčanje, zajedno sa štiklama. Ovo je odjeća koju uvijek lako možete uklopiti bez obzira na događaj.

Za noćni izlazak

rolke
foto: Pinterest

Isprobajte providnu rolku sa mini-korsetom, i kompletirajte čitav izgled farmerkama i sandalama na štiklu.

Bonus video: