Pet modela: Haljine koje će obilježiti ovu zimu

Spajaju udobnost i toplotu, a u isto vrijeme neviđeno su trendy

8109 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Kada kažemo zima, sigurni smo da haljine nisu prvi komad odjeće koji vam padne na pamet, ali to ne znači da ne treba da budu dio vaših stajlinga tokom hladnijeg perioda. Zapravo, čini se da su određeni modeli popularniji više nego ikad do sada, što se može primijetiti i po Instagram profilima vodećih fashion devojaka. Elle izdvaja pet modela koji će biti nezaobilazni naredne godine.

Spajaju udobnost i toplotu, a u isto vrijeme neviđeno su trendy, zbog čega nećete imati problem da ih ponesete na najrazličitije načine.

1. Mala crna haljina

Svaka djevojka od stila treba u svom ormaru da ima jednu "malu crnu haljinu". Osim što je idealan izbor kada ne znate šta da obučete, a fantastično se kombinuje kako uz ravnu obuću, tako i uz vrtoglave potpetice, kec je u rukavu i kada vam iskrsne neplanirana proslava ili neki svečaniji događaj, jer uz prave modne dodatke mala crna haljina postaje stilska desetka.

2. Džemper haljina

Tokom zime, džemper haljine, posebno modeli sa rol kragnom posebno će biti na modnom radaru baš iz razloga što su tople, udobne a opet tako šik. Najbolje od svega je i to što ih možete nositi u svim prilikama i izgledati fantastično.

3. Haljina sa rebrastom teksturom

Rebrasti materijali biće neizostavni u narednim mjesecima, a osim što su haljine napravljene od njih veoma udobne, one se prilagođavaju i liniji tijela, pa ih nije teško stilizovati na pravi način. Idealne su i za večernje prilike i za posao.

4. Haljina sa upečatljivim dezenom ili jarke boje

Svaka žena od stila trebalo bi da u svom garderoberu posjeduje i makar jednu haljinu u boji ili sa zanimljivim dezenom. Dužina je samo na vama, ali ovako nešto "razbiće" i najtmurniji zimski dan.

5. Plisirana haljina

Plisirane haljine vraćaju se na velika vrata. One daju figuru pješčanog sata, što će pomoći da delujete više i vitkije. Brojni brendovi već su predstavili neodoljive modele kojima malo ko može odoljeti, a posebno dobro izgledaju uz čizme sa blok petom.

Bonus video: