Tri hit kombinacije: Kao stvorene za proslave

Perje, šljokice i pink boja - za svakoga po nešto

7972 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Kraj godine i početak naredne uvijek su u znaku proslava. Brojne su prilike, a često nam ponestane inspiracije za slavljeničke modne kombinacije.

Ako ste se već zasitili male crne haljine ili crvenog kombinezona, vrijeme je da se malo poigrate sa svojim modnim izborima.

Ne morate puno vremena da provedete ispred ormara, dovoljno je da proučite vodeće modne trendove ove zime kako biste već dobili inspiraciju za svoju iduću modnu kombinaciju, piše Novi list.

Šljokice

Ne postoji komad koji ove sezone nije ukrašen blještavim kristalićima. Haljine, topovi, suknje, torbice, ukrasi za kosu i cipele – sve se blista!

Ako želite da igrate na sigurno odaberite samo jedan šljokičasti komad. To može biti elegantni ili zavodljivi top kojeg ćete kombinovati uz klasične crne pantalone visokog struka.

Odlična opcija je i ona suprotna – odaberite šljokičastu suknju koju ćete nositi uz običan top ili košulju.

Ako niste raspoloženi za slaganje modnih kombinacija, nećete pogriješiti s party haljinom. Ponuda u prodavnicama je bogata, svako može naći nešto za sebe.

Pink

Otkako se ova boja pojavila na modnoj pisti, ne silazi s ljestvice popularnosti. Nosili smo je na proljeće, obožavali tokom ljeta, a s jednakom ljubavi nosimo je i ove zime.

Budite modno odvažni i odlučite se za upečatljivu haljinu koju možete kombinovati uz klasične modne dodatke.

Perje

Ovaj ukras nije za svakoga, on je rezervisan za hrabre modne zaljubljenike koji vole da eksperimentišu. Ima već nekoliko sezona otkako se perje pojavilo, ali pretežno je bilo korišteno za ukrašavanje torbica i cipela.

Ali, ove zime perje se koristi i za ukrašavanje odjeće. Najčešće ga nalazimo kao vodeći ukras za topove i haljine.

Bonus video: