Za svaki dan: Ove komade Francuskinje će nositi u 2023.

Savršen balans između praktičnog i ekstravagantnog

6125 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Francuskinje su sa razlogom sinonim za dobar stil, ponajviše zato što sa nevjerovatnom lakoćom nalaze balans između praktičnog i ekstravagantnog. Samim tim, nije loše poslušati njihove savjete kada je riječ o trendovima koji će vladati tokom ove, 2023. godine.

S obzirom da nisu pobornici brzih, prolaznih trendova, već radije biraju vanvremenske komade, sasvim je sigurno da ćemo ovih 5 stvari viđati iznova i iznova na ulicama Pariza, piše Elle.

Dobro skrojene pantalone

Pantalone koje su dobro skrojene su definitivno stvar koja donosi novi izgled. Ovako nešto brzo će vam pomoći da izgled transformišete iz poslovnog u izdanje za veče.

Midi suknje

Dobra midi suknja sjajna je alternativa pantalonama i izgleda podjednako dobro i uz patike, ali i uz sandale sa kaiščićima.

Detalji od čipke

Detalj od čipke dodaje je šik prizvuk svakoj kombinaciji. Nevezano šta nosite, sa ovakvim momentima izgledaćete zavodljivo i sexy.

Pruge

Popularizovane od strane francuskih mornara, Breton pruge jedan su od neprolaznih trendova vjekovima i to i planiraju da ostanu. Definitivno neizostavna odjeća za 2023. godinu.

Mary Janes

Pošto je Pariz grad koji je najbolje istražiti pješke, neophodna je odgovarajuća cipela. Francuskinje rijetko nose cipele sa vrtoglavim potpeticama. Mary Jane sa ravnom ili niskom potpeticom olakšava vožnju prevozom ili šetnju gradom.

Bonus video: