Popularni proizvodi brenda dm konačno stigli u Crnu Goru!

U saradnji sa kompanijom MasterCard prvih 1.600 kupaca koju kupuju nedjeljom na NTC shop-u sačuvanom Mastercard karticom, ostvaruju popust od 5 eura za trgovinu u vrijednosti od 30 eura i više.

20610 pregleda 0 komentar(a)
Foto: NTC online shop
Foto: NTC online shop

Popularni proizvodi dm brendova od danas dostupni i u Crnoj Gori i to putem online shop-a komanije NTC.

Kompanija NTC doo iz Nikšića dobila je pravo distribucije ovih popularnih proizvoda na teritoriji naše zemlje. Zbog velikog interesovanja kupaca i na radost svih naših sugrađana koji su ove proizvode do sada kupovali u zemljama okruženja ili preko društvenih mreža, stvorili smo uslove kako bi iz udobnosti svoga doma mogli da kupe proizvode brendova Balea, Balea Man, alverde, Babylove, Denkmit, Dontodent, Ebelin, Jessa, Profissimo, SauBär… a koji će im stizati na kućnu adresu. Za distribuciju je zadužena firma NTClogistic, jedna od vodećih kompanija u zemlji za dostavu.

„Veoma nam je bilo važno da ponuda bude raznovrsna, a isporuka brza i jednostavna, tako da će se u nekoliko gradova dostava vršiti čak istog dana, a u ostalom dijelu države, vaši omiljeni proizvodi biće kod vas u roku od 24 do 48 časova“, kaže Srđan Jovović, direktor NTC doo.

Na NTC online shop-u nalaziće se čak 1000 različitih proizvoda brendova dm-a, od njege lica i tijela, šminke, kućne hemije i proizvoda za domaćinstvo, zdrave hrane do prozvoda za trudnice, djecu i bebe…

„U prethodne dvije godine, situacija sa koronom nas je sve dobrim dijelom prebacila na udobnu i komotnu online kupovinu. Željeli smo da kupcima u Crnoj Gori učinimo dostupnim brendove dm-a, jer smo uvidjeli da postoji ogromno interesovanje“, poručuje Jovović.

U saradnji sa kompanijom Mastercard, NTC Shop pokreće i promotivnu kampanju u okviru koje će prvih 1.600 kupaca koji na web shop-u sačuvaju svoju Mastercard karticu i njome obave kupovinu u vrijednosti od 30 eura i više, ostvariti automatski popust od 5 eura. Kampanja se odnosi samo na kupovine koje se obavljaju nedjeljom, od 05.marta do 02.aprila, odnosno do isteka zaliha. Opcija za čuvanje podataka o kartici je sigurna i praktična opcija za koju svaku narednu kupovinu obavljate još brže, bez potrebe za ponovnim ukucavanjem podataka o svojoj kartici.

Pogodnost kupcima je ta što sve novosti mogu pratiti preko Facebook i Instagram profila NTC shop-a.

Ili se pridružite viber grupi

Iz NTC-a napominju da žele da odgovore svim zahtjevima tržišta i pozivaju kupce da sami predlože koje bi još brendove željeli da vide na online shop-u slanjem mejla na shop@ntc.co.me, kako bi ih uvrstili u svoju ponudu.

Vaš partner ntcshop.me