Nije teško: Napravite prefinjenu kombinaciju sa farmericama

Zaljubljenice u modu se i te kako uzdaju u ovaj stil

10127 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram
Ilustracija, Foto: Instagram

Farmerice su nezaobilazan komad odjeće kada su u pitanju svakodnevne kombinacije. Međutim, iako mnogima to nije jasno, one se mogu uklopiti i u prefinjenija izdanja. Uz prave stilske trikove lako možete da kombinacije sa farmericama preobrazite u otmena i sofisticirana izdanja, piše magazin bonjour.ba.

Ključ leži u odabiru pravih modnih dodataka i jakne ili blejzera. Blejzer i teksas pantalone su uvijek pun pogodak. Ova kombinacija nije bez razloga jedna od omiljenih širom svijeta - štaviše, zaljubljenice u modu se i te kako uzdaju u ovaj stil. Sa jednostavnim dodatkom poput blejzera, kombinacija sa farmericama već izgleda mnogo elegantnije.

Ako želite da odete korak dalje, uvijek možete da vašoj kombinaciji dodate sandale ili cipele na petu. Blejzer, teksas pantalone i sandale sa potpeticom će čak i uz klasičnu bijelu košulju izgledati odlično.

Ako vam je cilj još elegantniji izgled, uredite kosu u talasastu frizuru, dodajte omiljenu nijansu crvenog ruža i torbicu sa zabavnim detaljima poput perja ili šljokica i spremni ste za svaki izlazak u grad.

U nastavku možete pogledati kombinacije koje vam mogu poslužiti kao inspiracija za ovakav stil.

Bonus video: