Inspirisano ženama: Ko kupuje poklone za 8. mart?

Međunarodni dan žena je povod više, kada kompletnu martovsku kampanju prilagodimo upravo njima.

22603 pregleda 0 komentar(a)
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock

Osmi mart je bitan datum u životu svake djevojke i žene. Simboliše dan kada su se žene u svijetu izborile za sebe, svoja prava i dobile glas. Danas, Osmi mart se obilježava tako što se ženama daruju pokloni kako bi im se dodatno pokazalo koliko su nam važne. Pored muškaraca koji svojim ženama i djevojkama kupuju poklone, to činimo i za majke, sestre, ćerke, prijateljice…

„Poznato je da Drogerije Kuća Hemije i Dama godinama posluju na način što inspiraciju pronalazimo u ženama, koje čine veći broj naših potrošača. Kao prvi lanci koncepta drogerija u Crnoj Gori, ostajemo posvećeni pružanju najšireg asortimana, kvalitetne usluge i praćenju svjetskih trendova. Žene su prepoznale ova tri segmenta i kada znamo da je jedan od navedenih razlog njihove lojalnosti, to nam daje dodatnu snagu i inspiraciju da nastavimo u tom pravcu“, ističe marketing menadžerka drogerija Kuća Hemije i Dama, Jelena Popović.

“Međunarodni dan žena je povod više, kada kompletnu martovsku kampanju prilagodimo upravo njima. Povodom dana žena pripremili smo specijalno izdanje kataloga, Osmomartovski editorijal. U editorijalu je predstavljena široka ponuda po specijalnim cijenama parfema, makeup-a, omiljenih poklon setova, famaceutske kozmetike i još mnogo toga što žene vole,” ističe Popović.

IDEJE ZA POKLON POGLEDAJTE NA LINKU

Kuća Hemije
foto: Kuća Hemije

Dodaje da ih žene inspirišu svakodnevno.

“Njihova snaga, plemenitost, nježnost i borbenost stimulišu nas i podstiču da svakoga dana budemo bolja verzija sebe. Na krilima inspiracije spremni smo da pomjeramo granice i oplemenjujemo društvo “, pojašnjava naša sagovornica.

Poručuje i da kompanija u budućnosti planira još intenzivnije da se bavi ženama, naročito kroz društveno odgovorne aktivnosti, te obezbijedi pomoć ženama kojima je najviše potrebna.