Idealne za proljeće: Pet modnih kombinacija u kojima ćete blistati

Svakog proljeća su hit, a najbolje od svega je to što savršeno stoje svakoj ženi

17011 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Trendovi jesu stvar trenutka i mada volimo da uživamo u njima ipak ne bi trebalo da se previše oslanjamo na njih tokom izbora svakodnevnih kombinacija.

Međutim, postoje neke stvari koje su uvijek su popularne i poželjne tokom određene sezone, a među njima su i sljedećih pet: svakog proljeća su hit, a najbolje od svega je to što savršeno stoje svakoj ženi, piše minimagazin.info.

Balon mantil

Bilo bi zaista naivno i nepravedno potcjenjivati ovaj vanvremenski komad garderobe, koji uvijek i rado nose žene koje imaju ukusa.

odjeća
foto: minimagazin.info

Balone mantil je uvijek u vrhu popularnosti tokom proljeća, lako se uklapa u svaki stajling bilo da je riječ o elegantnom, urbanom ili pak opuštenom. Takođe, ovo je komad garderobe koji tako dobro pristaje svakoj ženi.

Crno i bijelo

Ovo je jedna od onih kombinacija boja koju mnogo žena nosi i to s dobrim razlogom: strateški kombinovane, ove dvije boje mogu pomoći da vaša silueta izgleda vitkije.

odjeća
foto: minimagazin.info

Kombinacija crne i bijele naziva se i klasični kolor bloking (kombinovanje komada garderobe suprotnih boja), a odlična je tokom svih sezona i posebno tokom onih dana kada nemate ideju šta da obučete.

Cvjetni dezen

Krupniji ili sitniji, veći ili manji? Zapravo, to uopšte nije ni bitno, jer će vam cvjetni dezen u svakom slučaju pomoći da dobijete veoma ženstven i privlačan stajling.

odjeća
foto: minimagazin.info

Ovaj dezen veoma lako i jednostavno možete dodati u svakodvnevni stajling, a možete ga pronaći bukvalno na svemu – od osnovnih komada garderobe do modnih dodataka.

Visoki struk

Ukoliko ste nižeg rasta, komadi garderobe sa visokim strukom pomoći će vam da vizuelno dodate nekoliko centimetara.

odjeća
foto: minimagazin.info

Ovaj efekat može biti još i bolji ukoliko odlučite da pantalonama sa visokom strukom dodate štikle ili bilo koji model obuće koji je u boji kože, a ima šiljat vrh.

Puder roze

Nježna, ženstvena, privlačna, popularna svake prolećne sezone i fantastično stoji svakoj ženi. Da, riječ je o puder ružičastoj boji – i da, to je ona boja koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

odjeća
foto: minimagazin.info

Možete je na tako mnogo načina uvrstiti u svakodnevne kombinacije tokom šproljeća, bilo da se radi o monohromatskom modnom izdanju ili da u sklopu jedne kombinacije dodate tek jedan komad garderobe u ovoj prekrasnoj boji.

Bonus video: