Modna inspiracija: Ovo će biti glavna boja proljeća

Nakon što su se svi manje-više nagledali magente, čini se da se modni svijet polako okreće nježnijim nijansama roze

11481 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram
Ilustracija, Foto: Instagram

Iako je za boju godine odabrana magenta, a za crvenu kažu da je nova roza, čini se da zaljubljenice u modu ipak ne odustaju tako lako od najšarmantnije odjevne boje. Nakon što su se svi manje-više nagledali magente, čini se da se modni svijet polako okreće nježnijim nijansama roze, koje se sve češće viđaju kako na društvenim mrežama, tako i na modnim pistama.

Nije tajna da se upravo svjetlije nijanse roze povezuju sa dolaskom proljeća, pa sve ljubitelje mode, nakon duge hladne zime, roza privlači više no ikad. Bilo da želite da nosite da nosite komade u roze nijansama ili monohromatske roze kombinacije, inspiraciju lako možete naći u odjevnim kombinacijama koje je izdvojio bonjour.ba. One vam mogu poslužiti kao šalabahter za proljećna izdanja, kao i za prelazni period godine.

Iako neke od ovih kombinacija uključuju roze kapute, koji je ovog mjeseca omiljeni komad odjeće, preporučuje se da ne žurite sa kupovinom kaputa jer uskoro dolazi toplije vrijeme, pa se blejzer ili sako pokazuju kao bolja investicija.

Bonus video: