U znaku proljeća: Odjeća u kojoj ćete izgledati fantastično

Unesite dah proljeća u vaše nove kombinacije

9793 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Određeni komadi garderobe uvijek su bili moderniji od drugih, u zavisnosti od sezone do sezone. Ukoliko vam je cilj da i ovog proljeća izgledate moderno, privlačno i elegantno, ovih sedam komada morate imati u vašem ormaru, piše minimagazin.info.

Bluza sa cvjetnim uzorkom

Cvjetnu bluzu možete da nosite u svim prilikama, bez obzira na to da li je u pitanju poslovna, svečana ili opuštena kombinacija.

moda
foto: minimagazin.info

Pantalone sa visokim strukom

Ovakve pantalone odgovaraju svakoj ženi, bez obzira na njenu figuru. Mogu vam pomoći da, u zavisnosti od modela, izgledate vitkije i više.

moda
foto: minimagazin.info

Baletanke

Zašto? Zato što su nevjerovatno udobne i poželjne kod većine kombinacija, ali i zato što ih možete nositi kada vas umore štikle, a i dalje ćete izgledati moderno, otmeno i elegantno.

moda
foto: minimagazin.info

Teksas jakna

Teksas jaknu ćete nositi tokom proljeća, ali i tokom hladnijih ljetnjih večeri, kao i jeseni za vrijeme suncem okupanih dana. Teksas jakna je trend koji nikad ne prolazi.

moda
foto: minimagazin.info

Maksi suknja

Maksi suknja se može nositi od jutra do večeri i u svim prilikama i veoma lako se kombinuje sa gotovo svim drugim komadima garderobe i modelima obuće.

moda
foto: minimagazin.info

Plisirana suknja

Plisirana suknja je veoma udobna, odlično se kombinuje sa majicama, bluzama, košuljama, i jedna je od rijetkih modela sukanja koji može da se kombinuje i sa patikama, a da pritom izgleda veoma moderno.

moda
foto: minimagazin.info

Bijela majica

Bijela majica je svestrani komad garderobe koji je uvijek moderan i poželjan, a postoji tako mnogo varijacija na temu ove popularne majice: okrugli ili V-izrez, model sa džepom ili onaj A kroja. Birajte je prema ličnom afinitetu.

moda
foto: minimagazin.info

Bonus video: