Ne propustite fantastično sniženje u Alma Ras butiku

Sve istinske ljubitelje donjeg veša i spavaćeg programa savjetujemo da posjete Alma Ras butik u Podgorici, na adresi Slobode 64, jer je u toku sniženje koje će trajati samo tri dana i to od 20. do 22. aprila. Kompletan asortiman snižen je za 20%, a određeni asortiman je već na 30%.

15306 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Alma Ras
Foto: Alma Ras

Spavaći program i donji veš, odjevni su komadi koji se ne vide, ali i te kako mogu „podići“ svaku odjevnu kombinaciju i raspoloženje. Svjesne toga, mnoge žene posebnu pažnju posvećuju odabiru veša i ništa ne prepuštaju slučaju. Dok sve jače prizivamo i priželjkujemo sunce, vrijeme je da pogledamo novitete iz Alma Ras kolekcije, koji su jednako nježni kao i proljeće. Nova kolekcija inspirisana je ženama koje žele da se svaki dan osjećaju posebno, ali ono što dodatno novu kolekciju čini neodoljivom jesu modeli i sofisticirana paleta boja, koja se može vidjeti na svjetskoj modnoj sceni. Muškarce kroz brend Manners očekuje raznovrstan asortiman donjeg veša i ogrtači, te za one koji vole udobnost, tu su mnogobrojne kombinacije donjih dijelova pidžama i majica.

Alma Ras
foto: Alma Ras

Alma Ras, ove godine je proslavila 25. godišnjicu uspješnog poslovanja i zahvaljujući toj bogatoj istoriji u izradi donjeg veša i spavaćeg programa i ovaj put, donosi nam komade visoke estetike i besprekorne udobnosti.

*Popust se ne odnosi na artikle koji su već sniženi.