Proljećni trend: Evo kakve košulje morate imati

Lanene, svilene ili pamučne, svejedno - idealne su u svakoj kombinaciji

11327 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Crna košulja je jedan od osnovnih odjevnih predmeta u svakoj garderobi. Udobna i svestrana, dobro se slaže sa bilo kojom vrstom odjeće, bilo sportskom i ležernom ili formalnom i elegantnijom.

Ova vrsta košulje čak i u svom najosnovnijem obliku uspijeva da pruži karakter i prefinjenost svakoj kombinaciji. Ako želite da se priključite ovom proljećnom trendu, magazin marieclaire.rs je izdvojio nekoliko vrsta crne košulje sa kojima ćete garantovano zablistati u svakoj prilici.

Klasična crna košulja

Dobar pamuk i klasičan kroj koji podrazumijeva naglašavanje struka je uvijek odličan izbor. Ova varijanta crne košulje je idealna za bilo koju poslovnu kombinaciju, a može dati prefinjen izgled i večernjim kombinacijama.

Crna košulja sa vezom

Bilo da je kratka, sa puf rukavima ili oversized model, ovakva košulja je upečatljiva i podiže bilo koju kombinaciju, a naročito lijepo se slaže sa teksas pantalonama.

Crna košulja od kože

Ovakva košulja uvijek daje oštrinu izgledu i dozu rok glama. Za svakodnevne kombinacije možete ju ublažiti klasičnim pantalonama na peglu i strogim štiklama ili bijelom majicom i patikama.

Lanena crna košulja

Obavezna za prelaz proljeće-ljeto, a tokom ljetnje sezone će biti idealna umjesto haljine za plažu, prema riječima modnih stilista. Odlično se kombinuje sa sandalama sa remenima, cipelama na platformu, pa čak i papučama.

Svilena crna košulja

Satenska crna košulja svakome daje poseban sjaj. Iskombinujte ju sa belim pantalonama, maksi kožnom suknjom, kratkim bermudama sa visokim strukom, svijetlim farmerkama ili satenskim širokim pantalonama za veoma upečatljiv izgled.

Bonus video: