Nema greške: Sedam kombinacija u kojima ćete izgledati savršeno

Nošenje različitih i neočekivanih boja može da znatno poboljša vaš izgled

9533 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Može se sa sigurnošću reći da svako ima različito mišljenje o tome šta čini da odjeća izgleda „jeftino“ ili „skupo“. Ali jedna stvar koju svi znaju je da cijena artikla ne diktira uvijek način na koji će on biti percipiran. Često su najjednostavnije stvari one koje mogu učiniti da vaše kombinacije izgledaju skupocjenije, a magazin Elle piše o jednom od najlakših trikova kako to da postignete uz adekvatno postizanje boja.

Naime, nošenje različitih i neočekivanih boja može da znatno poboljša vaš izgled, a isprobavanje svježih kombinacija na već dobro poznatoj osnovi daje mogućnost da se ograničite na određene komade. Naravno, neke od kombinacija koje se u glavi mogu činiti kao pun pogodak, u stvarnosti ne izgledaju tako šik.

Braon i zlatna

Godinama se braon u modnim krugovima smatrala zastarjelom bojom, ali nakon što je počela da se pojavljuje u kolekcijama vrhunskih dizajnera, ponovo je postala uzdignuta i izgleda posebno uglađeno u kombinaciji sa zlatnim detaljima.

Plava i žuta

Na papiru, kombinacija plave i žute zvuči kao veliki rizik, ali ukoliko dodate puderaste, meke plave tonove, rezultat će biti zasigurno šik.

Pastelna zelena i bež

Kombinacija koja će osvojiti sve minimaliste jeste svakako zelena boja žalfije i krem koja izgleda kao da je stvorena za uglađeni autfit.

Crna i bijela

Od svih kombinacija boja, teško je pronaći bezvremeniju od crno-bijele. Ove sezone, piste su bile preplavljene monohromatskim izgledom, ali su ažurirane bijelom kao dominantnom bojom u odnosu bijele i crne.

Crvena i roza

Iako su modni stručnjaci ranije izbjegavali kombinacije crvene i roze, sada se smatra jednom od najsmjelijih kombinacija boja s kojom nema greške.

Narandžasta i bež

Ako postoji jedna boja koja je definisala 2022, to je apsolutno narandžasta. Ipak, modni eksperti čvrsto vjeruju da ova boja nije još iskoristila svoj pun potencijal, posebno u kombinacijama sa krem komadima.

Bijela i zelena

Bijela se uvijek lijepo nosi u kombinaciji sa bilo kojom jarkom bojom.

Bonus video: