Predstavljamo vam Alverde brend prirodne kozmetike!

Alverde proizvodi prirodne kozmetike, poznati brend dm-a sa tradicijom preko tri decenije, proizvedeni su po visokim standardima, veganski i nisu testirani na životinjama

11187 pregleda 0 komentar(a)
Foto: NTC shop
Foto: NTC shop

Primena prirodne kozmetike poslednjih godina raste. Potrošači sve više vode računa o tome šta koriste za njegu, o sastojcima koji su sadržani u kozmetici koju kupuju.

Alverde proizvodi, poznati brend dm-a koji postoji više od tri decenije, postali su simbol za prirodne sirovine i proizvodnju koja štedi resurse. U početku specijalizovana za njegu lica, ova linija proizvoda u međuvremenu je razvila raznovrstan asortiman kozmetike za njegu tijela i kose, kao i prirodnu kozmetiku za muškarce i bebe, koje danas možete da pronađete na ntc shop-u.

U alverde kozmetici nalaze se sastojci koji se proizvode organski i održivo.

Prirodna eterična ulja pružaju neodoljivi miris, iz biljaka se dobijaju hranljive supstance koje njeguju. Za ambalažu se takođe primenjuje proizvodnja od recikliranih materijala i mogućnost reciklaže gotovih proizvoda.

Podjednako je važno pomenuti i da se u alverde proizvodima ne nalaze sintetički mirisi, boje i konzervansi, a uglavnom ni materije životinjskog porijekla, i nije testirana na životinjama. To znači da ovi proizvodi mogu da se smatraju veganskim. Pri kupovini proizvoda prirodne kozmetike obavezno obratite pažnju na veganski cvijet, žig kvaliteta za vegansku kozmetiku.

Pored alverde brenda, na www.ntcshop.me možete pronaći i ostale brendove dm-a kao što su Balea, Balea Man, Babylove, Denkmit, Dontodent, Ebelin, Jessa, Profissimo, SauBär…

Za distribuciju je zadužena firma NTClogistic, jedna od vodećih kompanija u zemlji za dostavu, te vam svi proizvodi stižu na kućnu adresu.

U saradnji sa kompanijom Mastercard i NTC Shop-a nastavlja se promotivna kampanja u okviru koje prvih 1.600 kupaca koji na web shop-u sačuvaju svoju Mastercard karticu i njome obave kupovinu u vrijednosti od 30 eura i više, ostvariti automatski popust od 5 eura.

Kampanja se odnosi samo na kupovine koje se obavljaju nedjeljom i traje do isteka zaliha.

Opcija za čuvanje podataka o kartici je sigurna i praktična opcija za koju svaku narednu kupovinu obavljate još brže, bez potrebe za ponovnim ukucavanjem podataka o svojoj kartici. Pogodnost kupcima je ta što sve novosti mogu pratiti preko Facebook i Instagram profila NTC shop-a.

Pridružite se i Viber grupi ntc shop-a

Vaš partner ntcshop.me