Nepogriješiva opcija: Model haljina koji je u trendu i ovog proljeća

Iako cvjetne haljine nisu ništa novo niti neočekivano u proljećnim kolekcijama, uvijek im se s radošću vraćamo

15383 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Svako godišnje doba donosi neke nove modne trendove, ali se pojedini komadi već sezonama nalaze na listama najpoželjnijih modela, a među njima je zasigurno i neodoljiva cvjetna haljina. Romantične haljine začinjene cvjetnim motivima postale su bezvremenski klasik koji nikad ne izlazi iz mode i s lakoćom se uklapaju u svačiju garderobu, a jako su popularne i ovog proljeća.

Od mini do maksi modela, cvjetne haljine postale su nezaobilazan komad, naročito tokom toplijeg dijela godine. Uvijek djeluju ženstveno i elegantno, a dobar su izbor za svaku priliku, bilo da je riječ o kombinacijama za svaki dan, posao ili neke svečanije trenutke.

Novi modeli cvjetnih haljina već sada dominiraju u ponudama popularnih brendova. Dolaze u različitim bojama i krojevima, ukrašene romantičnim detaljima poput volana ili puf rukava, a za tople proljećne dane su savršen izbor. Odlično izgledaju uz cipele na petu, kao i uz patike, a s obzirom na to da nikad ne izlaze iz mode, uvijek ih je dobro imati u ormaru. Ako vam je potrebno malo modne inspiracije, magazin Žena.hr je izdvojio nekoliko dezena koji su u trendu ove sezone.

Bonus video: