Kraljica Leticija: Još jednom u savršenoj haljini

Haljina u nijansama narandžaste i crvene koje su u kontrastu s tamnijom plavom, privukla je ogromnu pažnju

6638 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: queenletiziastyle.com/blog
Ilustracija, Foto: queenletiziastyle.com/blog

Na svečanom događaju u organizaciji Crvenog krsta u Madridu glavna zvijezda bila je španska kraljica Leticija koja je i ovoga puta oduševila svojim modnim izborom. Ona, jednostavno, zna da izgleda divno, ma šta da obuče, ali posebno kada njen modni izbor padne na elegantne haljine koje joj savršeno stoje.

Za zvanično pojavljivanje u Madridu odabrala je fantastičnu haljinu, idealnu za ovu priliku.

Kraljica Leticija
foto: queenletiziastyle.com/blog

Riječ je o upečatljivoj haljini s uzorkom Philippa1970, čija je cijena 325 eura. Haljina se kopča sprijeda sitnim dugmićima i veže se pojasom istog uzorka i materijala, a upravo je print, u toplim nijansama narandžaste i crvene koje su u kontrastu s tamnijom plavom, ono što privlači najviše pažnje, piše tportal.hr

Kraljica Leticija
foto: queenletiziastyle.com/blog

Haljina je tako upečatljiva da ne možete prestati gledati osobu koja ju nosi. Uz to se savršeno uklopila torbica s potpisom Caroline Herrere u razigranoj roze boji, čija je cijena 1100 eura i crnim Magrit cipelama na štiklu s otvorenom petom.

Kraljica Leticija
foto: queenletiziastyle.com/blog

Kraljica Leticija je bila zauzeta ovog mjeseca: učestvovala na državnim prijemima, prisustvovala krunisanju u Britaniji, proslavila diplomu svoje ćerke, i bila na crkvenoj ceremoniji u čast svog sina. Evo šta je sve u tim prilikama nosila.

Bonus video: