Ova nedjelja je rezervisana za shopping dane

Slavimo zajedno 30. godina postojanja!

-30% popusta na novu kolekciju!

25869 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Obuća Minja
Foto: Obuća Minja

Već 30 godina slijedimo svoju viziju i inspirišemo sve one sa kojima tu viziju dijelimo. Decenijama smo svakodnevno zajedno, izgradili smo povjerenje, stvorili neraskidive veze i čuvamo lijepe uspomene. Posvećeni smo cilju da i u godinama koje dolaze budemo vaš prvi izbor,mjerilo kvaliteta i simbol povjerenja.

Želimo da 30 godina uspjeha proslavimo zajedno i tim povodom, poklanjamo specijalan popust od 30% na kolekciju proljeće/ljeto.

Kao što ste navikli, Obuća Minja uvijek ima najbolje popuste za svoje potrošače, a aktuelna akcija pod nazivom ,Slavimo zajedno” vam donosi pregršt modela po veoma pristupačnim cijenama.

Nova kolekcija obuće i torbi donosi vam atraktive modele koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim. U kolekciji se izdvajaju mokasine, espadrile, sandale i papuče koje ćete ove sezone rado nositi a izbor torbi modernog dizajna će vas staviti u trilemu za koju da se odlučite.

Obuća Minja je i ove sezone donijela sve aktuelne svijetske fashion modele koji će vam osvježiti i upotpuniti outfit ali i pomoći da se izrazite kroz svoj modni stil, bilo da je mainstream ili da volite da izlazite iz “okvira”.

Nove trend-kombinacije predstavljaju mješavinu različitih stilova, pa su sve vremenski šik. Boje su nešto što uljepša svaku modnu kombinaciju, a u novoj kolekciji možete pronaći mnoge modele za svaki dan, kao i za večernje kombinacije. Bilo da ste više ljubitelj štikli ili ravnih sandal, Obuća Minja je u svojoj kolekciji obuhvatila modele po svačijem ukusu.

Uživajte u prelijepom asortimanu i kupovini uz popust -30% i dajte sebi oduška i slobodu, neka vas modeli inspirišu za vaš ljetnji stil! U to ime, želimo da vam ovaj popust bude šoping kojeg ćete se rado sjećati i poželjeti da ga ponovite kada se uvjerite u udobnost i kvalitet izrade FAVORITO modela obuće i torbi.

Za sve porudžbine i informacije možete da kontaktirate Call centar:

069/112-099

svakog dana u sedmici od 8h-21h.

A da biste uvijek bili u toku sa najnovijim modnim aktuelnostima – zapratite Obuća Minja društvene mreže INSTAGRAM & FACEBOOK.

Maloprodajne objekte mozete posjetiti u Podgorici na pet lokacija (u centru ul. Novaka Miloseva, Pejtonu, na Starom Aerodromu, u City Mall-u i u Moskovskoj br.18); Beranama, Bijelom Polju, Majkovcu, Kolasinu, Plavu, Rozajama, Danilovgradu,Niksicu, Cetinju, Baru, Igalu, Herceg Novom, Budvi i Kotoru.

Od skoro, prosirili smo i nas lanac poslovanja van granica Crne Gore i nalazimo se u Uzici-Dimitrija Tucovica 159, Prijepolju-Bratstva i jedinstava 4. Valterova i Čačku-Kuželjeva 2.

Obuća Minja
foto: Obuća Minja