Haljina koju ovoga ljeta obožavaju zvijezde: Možete naći sličnu

Kada je nedavno hrvatska pjevačica Nina Badrić objavila fotografiju na kojoj pozira u crnoj midi haljini, obožavaoci su je zasuli komplimentima

4285 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram/kendalljenner
Ilustracija, Foto: Instagram/kendalljenner

Kada je u pitanju kombinovanje sofisticiranosti, vječnog stila i modernog dizajna, Viktoria Bekam se etablirala kao vodeća modna ikona. Njen istoimeni modni brend redovno predstavlja komade koji zrače elegancijom, a među najpopularnijim haljinama trenutno je midi haljina s naborima na struku.

haljina
foto: Promo

Midi haljina u koju su se zaljubile brojne dame prikazuje stručnost Viktorije Bekam u stvaranju dizajna koji laska ženskom tijelu. Izrađena s pažnjom prema detaljima, ova haljina ima elegantnu i ujednačenu siluetu koja ističe prirodne obline tijela. Nabiranje na struku stvara efekat definisanja struka i prikrivanja mogućih nedostataka, a tijelu daje oblik pješčanog sata.

haljina
foto: Promo

Jedna od izuzetnih karakteristika midi haljine s nabranim strukom je njena svestranost. Ova haljina idealna je za dnevna i noćna izdanja, a samim time je pogodna za različite prilike, piše Gloria.

Upravo se za ovu haljinu odlučila hrvatska pjevačica Nina Badrić na jednom događaju u Puli. Pjevačica se odlučila za haljinu u crnoj boji koja je u skladu s prefinjenim stilom koji inače njeguje.

Nina nije jedina poznata dama koja je viđena u ovoj haljini. Manekenka Bela Hadid prva ju je nosila na reviji za predstavljanje kolekcije krajem prošle godine na Nedjelji mode u Parizu. Nakon nje ju je nosila njena koleginica Kendal Jenner.

Haljina Viktorije Bekam košta 990 eura i trenutno je rasprodata, ali u trenutnoj ponudi se mogu naći haljine koje takođe imaju nabore na stomaku i koje svojom dužinom odgovaraju gotovo svakoj građi tijela.

haljina
foto: Promo

Bonus video: