Jedinstveni brendovi u jedinstvenoj parfimeriji

U Bar-Kod Shop parfimeriji u Ul. Ivana Vujoševića u Podgorici otkrićete potpuno novi svijet mirisa, jer Vam sa ponosom predstavljamo ekskluzivne niche brendove!

19343 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Bar Kod
Foto: Bar Kod

Prvi put u Crnoj Gori: Armani Prive, Jo Malone, Ferragamo Tuscan Creations, Guerlain Aqua Alegoria, Maison Margiela, Tom Ford, Trussardi Le Vie di Milano, Boucheron i Van Cleef & Arpels.

Naša parfimerija je postala prava oaza za sve istinske ljubitelje umjetnosti mirisa. Od sada, samo u ovoj parfimeriji, pronaći ćete niche parfeme koje su sa strašću i kreativnošću oblikovali najpoznatiji svjetski kreatori parfema. Svojom sofisticiranošću i ekskluzivnošću, ovi mirisi izdvajaju se od svega već viđenog i pružaju neponovljivo iskustvo.

Bar Kod
foto: Bar Kod

Takođe prvi put u Crnoj Gori, sve dame imaju priliku i da se upoznaju sa luksuznim i dugo očekivanim Armani Beauty Makeupom, čiju su Luminous Silk puder, Eyes To Kill maskara i Lip Maestro ruž poslednjih godina prepoznati kao vodeći u svojim kategorijama.

Na kraju, podsjećamo da su Bar-Kod Shop parfimerije jedine autorizovane za prodaju najpoznatijih svjetskih brendova, kao što su Chanel, Dior, Dolce&Gabbana, Lancome, Yves Saint Laurent, Givenchy, Bvlgari, Narciso Rodriguez, Carolina Herrera i još mnogi drugi.

Bar Kod
foto: Bar Kod

Kao i uvijek, naše stručano i ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju pri otkrivanju i odabiru savršenog proizvoda koji će na pravi način odražavati Vašu jedinstvenost i stil.

Dođite i dozvolite nam da Vas inspirišemo i obasjamo Vaša čula uzbudljivim mirisnim avanturama.

Vaša potraga za savršenim parfemom počinje upravo ovdje, u Bar-Kod Shop parfimerijama!