Alma Ras otvara vrata svoje poslovnice u Nikšiću

Alma Ras, poznati brend finog donjeg vesa i spavaćeg programa, najavljuje otvaranje još jedne poslovnice u Crnoj Gori. Ovaj butik je 27. u njihovoj mreži, a uspješno posluju već više od dvije decenije. Zahvaljujući sve većem broju zadovoljnih korisnika Alma Ras proizvoda, odlučili su se na otvaranje još jednog butika, ovaj put u Nikšiću, u Robnoj kući “Nikšićanka”, na adresi Njegoševa 20. Vrata svoje poslovnice, zvanično će otvoriti 15. juna, s početkom u 11h. Kako najavljuju, sve posjetioce očekuju posebne pogodnosti, a prve kupce nagradiće poklonima.

28345 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Alma Ras
Foto: Alma Ras

Alma Ras svojim sloganom Dodir koji volim, garantuje kvalitet, besprekornu udobnost i visoku estetiku svakog komada. Kako ističu ponosni su jer im se korisnici proizvoda uvijek vraćaju zahvaljući upravo tim kvalitetnim materijalima evropskog porijekla i čiji krojevi pružaju udobnost kojom se posebno ističu. Često se njihovi artikli koriste i za svakodnevne odjevne kombinacije, jer je većina rađena upravo tako da imaju karakteristiku multifunkcionalnosti. U svojoj ponudi imaju raznovrstan asortiman za cijelu porodicu, od donjeg veša, spavaćeg programa, preko loungewear artikla do kupaćih kostima i ljetnih haljina. Zbog toga su i lideri na vlastitom tržištu i svoje poslovanje šire regionalno kroz poslovnice.

I drugi kupci (B2B) prepoznaju kvalitet, pa su tako prisutni i na evropskom I svjetskom tržištu zahvaljujući svjetskim brendovima poput Triumph, Calida, Armani, Mey s kojima sarađuju godinama.

Inače, ova kompanija broji više od 1300 zaposlenih, a tokom svog dugogodišnjeg postojanja okupili su širok raspon stručnjaka – od kvalitetnih iskusnih šnajdera i krojača, pa do inženjera i kreativaca, kako bi stvorili kvalitetan proizvod. Ključ uspjeha pripisuju posebnom pristupu u svakom procesu, od biranja visokovrijednih materijala, razvijanja proizvoda u Alma Ras kreativnom sektoru, pa do šivenja u vlastitim proizvodnim pogonima.

Zagovornici su održivog poslovanja pa nastoje taj koncept ispratiti u svim procesima poslovanja. Tako većinu proizvoda izrađuju na izvoru zelene energije i primjenjuju ekološki prihvatljiva pakovanja, ulažu u znanje i zadovoljstvo uposlenika.

Zavirite na galeriju i otkrijte samo neke od artikala koji vas očekuju u ovom butiku.