Tommy Hilfiger na točkovima: Legendarni “Summer Shop” autobus stigao u Tivat

Crna Gora jedna od samo dvije evropske destinacije u kojoj će boraviti ova pokretna prodavnica

19119 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Fashion Company
Foto: Fashion Company

Čuveni američki modni brend TOMMY HILFIGER predstavio je na potpuno jedinstven način svoju novu ljetnu kolekciju, inspirisanu duhom odmora, sunca, surfovanja i plaže.

Brend je pretvorio Greyhound autobus u pokretnu prodavnicu u kojoj možete vidjeti, isprobati i kupiti ključne komade kolekcije.

Summer Shop bus se ističe detaljima inspirisanim nautikom, podom koji podsjeća na lokalne štandove na plaži i oslikanim surf daskama.

tommy PR
foto: Fashion Company

Nakon uspješnih aktivacija u Njemačkoj, Tivat je druga od samo dvije evropske stanice koje će obići autobus ovog ljeta, u saradnji sa kompanijom Fashion Company.

Summer Shop autobus možete da posjetite u Marina parku u Porto Montenegru 6. i 7. jula od 11 do 21 čas, kao i u subotu, 8. jula od 11 do 20 časova.

tommy PR
foto: Fashion Company

Ljetnja kolekcija, dostupna za kupovinu u autobusu, obuhvata raznovrsne komade za muškarce i žene, uključujući lagane košulje, majice, bermude, kupaće kostime i šortseve za kupanje u živopisnim ljetnim bojama.

Pored odjeće koju krasi klasični američki stil i šarm, tu su i elegantni modni dodaci i obuća.

tommy PR
foto: Fashion Company

Da biste upotpunili osjećaj odmora, na raspolaganju su i brojne aktivnosti, uključujući simulator za surfovanje i plažni bar gdje gosti mogu da dobiju besplatno piće dok DJ pušta ljetne hitove.

Ne brinite ako ne stignete da posjetite pokretnu prodavnicu, jer je limitirana kolekcija Tommy Hilfiger dostupna i na Fashion&Friends webshop-u.