I sada i na jesen: Hajine i patike u trendu su na ovaj način

Svuda se mogu naći modeli patika koji će se idealno slagati uz vašu haljinu

7554 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Haljina je jedan od omiljenih komada u svakom ormaru, bez obzira na sezonu i trendove koje ona donosi. Ipak, ljeto preuzima apsolutnu vladavinu nad trendi modelima haljina.

Ljetnja haljina u svakodnevne kombinacije unosi svestranost i moć transformacije. Istovremeno je dovoljno udobna da u njoj provedemo cijeli dan, ali i dovoljno elegantna da pritom izgledamo sređeno.

haljine
foto: Pinterest

Promjena tek nekoliko modnih dodataka, a patike su među njima, biće dovoljna kako bi u potpunosti promijenili izgled cjelokupne kombinacije. Haljina će uvijek biti naš prvi izbor i u onim trenucima kada ne znamo šta da obučemo, piše Journal.

Trendi modeli haljine i patike koje nosimo ove sezone

Od vječnih favorita poput Converse, Vans i Superga patika do popularnih Adidas i Nike modela koji su gotovo uvijek rasprodati - svuda se mogu naći one koje će se idealno slagati uz vašu haljinu. Čak i u modelima koji stvaraju trend ‘ružnih’ patika, pronaći ćete savršeni modni dodatak.

Ležerni dnevni izgled donosi spoj patika i mini teksas haljine, dok će jednostavnu kombinaciju za dnevne i večernje prilike stvoriti kombinacija omiljenog modela patika i elegantne siluete. Žene koje vole minimalizam će svoj favorite pronaći u kombinaciji slip haljine i neutralnih patika koje krasi elegancija jednostavnih linija.

haljine
foto: Pinterest

Ljubiteljke trendova će pak uz omiljeni model haljine odvažno nositi ‘ružne’ patike poput modela New Balance 530 koje su neočekivano osvojile modni svijet.

Haljina i patike = idealan jesenji izgled

Baš poput omiljenih ljetnjih haljina, jednak spoj udobnosti i svestranosti koji je svoje mjesto pronašao u baš svakom ormaru odličan je i za prve jesenje dane.

haljine
foto: Pinterest

Različiti modeli haljina upravo su u popularnim i udobnim patikama pronašli svoje "najbolje prijatelje.

haljine
foto: Pinterest

Takođe, ova kombinacija idealna je i za rane jesenje kombinacije. Dodajte komade poput sakoa, teksas jakni ili jakne od laganijeg materijala za vrlo jednostavan i cool izgled.

Bonus video: