Odjeća za jesen: Savršene modne kombinacije čekaju na vas

Trendi boje odeće za jesen su tu da osvoje ovu sezonu. Ovih nekoliko nijansi će ove jeseni biti najpopularnije

5539 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Ove sezone jarke i smjele nijanse će obilježiti jesen. Iako se možda dosta razlikuju, vrijeme je da ove boje dođu do izražaja. U njima ćete svakako biti zapaženi. Ipak, ove jeseni, takođe su u trendu i elegancija i gracioznost, a samim tim nešto klasičnija paleta boja. Evo koje nijanse su, kako piše Lepota i zdravlje, u trendu ove jeseni.

Boja čokolade

Ova fantastična nijansa smeđe boje odiše otmenošću i spada u klasične boje u trendu za jesen. Vodeće modne kuće poput Fendi-ja i Saint Laurent-a predstavili su kapute, haljine u i suknje u ovim nijansama. Međutim, kada je u pitanju ova boja nemojte izostaviti akcente poput upečatljivog nakita. Ova nijansa se savršeno uklapa sa zlatnom, plavom i bijelom.

Mlječno bijela

Bijele stvari uvijek ostavljaju poseban utisak, naročito kada je jesen u pitanju. Ona odaje utisak nježnosti i svježine. Mlječno bela nijanse se slaže sa skoro svim bojama, a možete je nositi uz krzneni kaput ili bomber jaknu.

odjeća
foto: Pinterest

Crna

Crna je neizostavni klasik koji izgleda elegantno i skupocjeno. Nemoguće je izbjeći ovu boju jer je idealna za svako godišnje doba. Crne pantalone, rolke, svilene suknje i blejzeri su glavni nosioci crne ove jeseni.

odjeća
foto: Pinterest

Crvena

Crvena boja je osvojila modnu industriju širom svijeta. Svjetski najpoznatiji brendovi su uklopili crvenu u nijansama karmina i to kargo pantalone, slip haljine i kapute. Ukoliko želite da budete u centru pažnje, ova nijansa će svakako učiniti da budete primijećeni. Međutim, ako ne želite da budete u skroz crvenom, možete koristiti akcente poput printova i zanimljivih modnih dodataka.

odjeća
foto: Pinterest

Zelena

Ovo je možda i najveće iznenađenje ove jeseni, a potiče od velikog interesovanja za zdrav način života, zdravu ishranu i uopšte prirodu. Nijanse koje podsjećaju na zeleno šiblje su među najzastupljenijima. U ovom slučaju, sjajan dodatak je nakit sa metalik sjajem.

odjeća
foto: Pinterest

Siva

Siva već dugo ne gubi mjesto među najpopularnijim bojama. Lagani džemper od kašmira je jedna od sjajnih modnih ideja, a možete ga ukombinovati sa svilenim šalom ili zanimljivom tašnom.

odjeća
foto: Pinterest

Fuksija

Fuksija je jedna od najpopularnijih boja ove jeseni. Umjesto barbie roze na koju smo navikli u proteklih nekoliko mjeseci ova jaka i smjela nijansa ponovo preuzima vođstvo i postaje jedna od najpopularnijih.

Trendi boje odeće za jesen su zaista raznovrsne, a zahvaljujući mješavini jakih i klasičnih neutralnijih boja, njihovo kombinovanje je lakše nego ikad. Obucite se u svoju omiljenu boju i uživajte u čarima jeseni.

Bonus video: