Široke farmerke su osvojile svijet: Nose se na ove načine

Ako se pitate sa čim da kombinujete široke farmerke ove jeseni, pogledajte ideje za kombinacije u kojima ćete izgledati odlično

7451 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinerest
Ilustracija, Foto: Pinerest

Široke farmerke su glavni trend ove godine. Moderne žene brzo su zamijenile svoje uobičajene modele za najmoderniji teksas. Široke farmerke su se pokazale kao udobne i idealne za kombinovanje.

široke farmerke
foto: Pinerest

Odgovaraju svakom tipu tijela i garderobi, i postale su nezaobilazan odjevni komad u jesenjoj garderobi. Odlično se slažu sa čizmama i mokasinama, kao i sa cipelama s visokom potpeticom.

široke farmerke
foto: Pinerest

Savršene su za kapute, kožne jakne, parke, kišne kabanice… Magazin Lepota i zdravlje otkriva kako možete da kombinujete široke farmerke u sezoni jesen-zima 2023/24 da biste bili u trendu

široke farmerke
foto: Pinerest

.Uski top

Farmerke širokih nogavica mogu učiniti da vaš donji dio izgleda malo glomazan, pa je važno da izaberete gornji dio koji pomaže u balansiranju vaše figure. Uz široki teksas najbolje će izgledati pripijeni topovi, dugi rukavi, uske majice i bodiji. Takvi komadi garderobe se mogu ugurati u farmerke i dodati kaiš kako bi definisali struk.

široke farmerke
foto: Pinerest

Kratka jakna ili kardigan

Drugi način da uravnotežite proporcije u u stajlingu sa širokim farmerkama je da izaberete kratku jaknu ili kardigan. Glavna stvar je da se fokusirate na struk kako se ne biste “izgubili” u širokoj odjeći. Kratke jakne su trenutno u trendu.

farmerke
foto: Pinterest

Cipele sa štiklom ili platformama

Da bi vaše noge izgledale duge i vitke, uparite široke farmerke s visokim potpeticama. Ako izaberete cipele sa šiljastim vrhom, to će izdužiti vašu siluetu i učiniti noge vizuelno dužim. Cipele sa četvrtastim vrhom učiniće stajling upečatljivijim, a platforma će vašoj visini dodati nekoliko centimetara.

široke farmerke
foto: Pinerest

Oversize jakna ili sako

Iako su osnovna pravila da se uz široke pantalone nosi uži gornji dio, naravno da postoje izuzeci. Oversize jakne i jakne s naramenicama takođe se savršeno uklapaju sa modernim širokim farmerkama. Glavna stvar je ravnoteža, što znači da ovom stajlingu treba dodati top ili rolku.

farmerke
foto: Pinterest

Pufer jakne

Zimi se farmerke širokih nogavica mogu kombinova sa omiljenom jaknom. Pufer jakne, skraćene ili pune dužine, izgledaće cool u ​​kombinaciji sa najmodernijim teksas pantalonama.

široke farmerke
foto: Pinerest

Bonus video: