Trend: Samo jedan detalj običnu odjeću učiniće izuzetnom

Od jarko crvene, do zagasite bordo nijanse koja preslikava boje jeseni, svaki će ton dati poseban pečat vaše izgledu

7080 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram/aminaefendic
Ilustracija, Foto: Instagram/aminaefendic

Teško je reći za jednu boju da je baš ona ta koja vlada sezonom zato što svako godišnje doba, a posebno jesen, sa sobom nosi nekoliko favorita.

Od sive i boje slonove kosti, do raskošne palete toplih, smeđih, zemljanih tonova, svaka od njih osvaja modne insajderke koje nam često serviraju inspirativne kombinacije koje svi požele da kopiraju. Međutim, u moru nijansi koje preslikavaju trenutnu sezonu, ističe se jedna posebno energična – crvena.

Po uzoru na djevojke sa svjetske modne scene i vi možete svoje kombinacije osvježitie posebno živahnim začinom. Bonjour.ba donosi neodoljive primjere kako to izvesti na šik način.

Crvena boja simbolizuje ljubav, energiju i toplotu pa će svaka kombinacija sa njom postati upečatljiva i nezaboravna, a vi ćete zračiti samopouzdanjem.

Jedna od mogućnosti je da u svoj izbor uvrstite kombinacije uz crvene torbe, cipela ili kape. Tako čak i klasične kombinacije poput sivog odijela, bezvremenske kombinacije plave košulje i farmerica ili večernje haljine, postaju unikatne kombinacije koje privlače poglede i podižu energiju.

Dodajte crvene modne detalje u svaki outfit kao završnu notu na svojoj modnoj kompoziciji.

Bonus video: