Ovih pet vrsta kaputa nikada ne izlaze iz mode

Dobar kaput je neizostavan dio jesenje i zimske garderobe i postoje modeli koji su uvijek u trendu

12961 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Kaput je vrhunski slojevit komad, stvar koja definiše estetiku vašeg stila i, što je najvažnije, stvar koja mora da postigne savršenu ravnotežu mode i funkcionalnosti.

Na sreću, kada su u pitanju stilovi kaputa, klasika vlada iz godine u godinu, a ova sezona nije ništa drugačija. Klasičan braon ili crni kaput odlični su za sve prilike. I lako se kombinuju i sa dnevnom i sa svečanom garderobom.

Dobra vijest je da za klasičan kaput ne morate da izdvojite veliku sumu novca. Bitno je da nađete model koji vama dobro stoji i koji će se lako uklopiti u svaki stajling. Magazin Lepota i zdravlje predstavlja pet modela kaputa koji su uvijek u trendu.

1. Jednostavan crni dugački kaput

Crni kaput se može koristiti za stvaranje monohromatskog izgleda ili kontrasta boja. Odlično se kombinuje sa svim odjevnim predmetima i svom jesenjom i zimskom obućom. Sa crnim kaputom, ne možete pogriješiti.

kaputi
foto: Pinterest

2. Kamel kaput

Kaput kamel boje učiniće svaki stajling otmenim i elegantnim. To je boja koja podsjeća na luksuz i nose ga dame koje mnogo polažu na stil. Sa njim će i najobičnija kombinacija farmerke+bijela pamučna majica izgledati sofisticirano.

kaput
foto: Pinterest

3. Crveni kaput sa pojasom

Udoban poput bade-mantila, ali daleko moderniji i prikladniji za spoljni svijet. Dobar crveni kaput sa pojasom je ono što će vas dovesti u centar pažnje, gdje god da se pojavite. Inače, crvena boja je ultra moderna ove sezone.

kaputi
foto: Pinterest

4. Dugački kaput sa duplim kopčanjem

Kaput sa dvostrukim kopčanjem djeluje elegantno i luksuzno. Preferiraju ga otmene žene kojima je elegancija na prvom mjestu. Odlično se uklapa u sve autfite.

kaput
foto: Pinterest

5. Jednostavan tamnoplavi kaput

Teget vuneni kaput je sjajan stilski alat za kontrast sa različitim teksturama. Lako se kombinuje i neizostavan je dio svakodnevne garderobe.

kaputi
foto: Pinterest

Bonus video: