Farmerke i čizme: Ovo su hit kombinacije za naredne dane

Kako da nosite farmerke sa čizmama u narednim mjesecima?

4124 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Bez obzira na to kakav je vaš lični stil, vjerovatno je da ste nebrojeno puta obukli farmerke i čizme tokom hladnijih mjeseci. Jednostavno, riječ je o modnoj formuli koja nikada ne zastarijeva.

Prirodno je, dakle, da ova dva osnova modna komada počnu usko da se kombinuju, a ukoliko vam je potrebna nova i sveža inspiracija za to, pronaći ćete je u nastavku teksta.

Magazin Elle donosi pet odličnih kombinacija devojaka sa Instagrama.

1. Bež blejzer + zvonaste farmerke + čizme sa špicastim vrhom

Blejzeri u klasičnim bojama u kombinaciji sa farmerkama širokih nogavica i špicastim čizmama, pogodak su tokom čitave sezone.

2. Ležerni džemper + "nošene" farmerke + kaubojske čizme

Kako prošle, tako i ove jesenje sezone, kaubojke od prevrnute kože postale su pravi trendi par obuće. Pokažite ih tako što ćete uvući farmerke u njih, a zatim ležerno dodajte širi džemper da biste uravnotežili ovaj stil.

3. Štepana jakna + Ecru farmerke + Chelsea čizme

Kada dani postanu zaista hladni, ne postoji bolja opcija za kupovinu od prošivene jakne. Ecru farmerice tu su kao komad koji će ponijeti samo najhrabrije.

4. Vuneni kaput + crne farmerke + gležnjače sa trendi vrhom

Influenserka Anouk iz sezonu u sezonu odaje nam svoje stilske tajne - ovog puta to su savršeni zimski kaputi usklađeni sa najljepšim jesenjim nijansama na modnim dodacima.

5. Top sa dugim rukavima + crne farmerke + bordo čizme

Uvijek možete računati na Parižanke kada želite da vaši jednostavni komadi izgledaju nevjerovatno šik. Bordo boja je važan detalj koji čini ovu kombinaciju specifičnom.

Bonus video: