Vrijeme je za toplu odjeću: Ovakve bundice su i dalje u trendu

Od kratkih pa do dugih modela te u neutralnim nijansama, bunde će ove zime definitivno biti jedan od najpoželjnijih modela, a već dominiraju i društvenim mrežama

7779 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Hladniji dani su stigli, a niže temperature i prvi minusi iziskuju one najtoplije odjevne kombinacije. Toplo pletivo i praktična jakna ili kaput i ove će zime biti naši favoriti, a brojni trendi modeli već su stigli na police prodavnica.

bunde
foto: Pinterest

Uz klasične vunene kapute, u kolekciji gotovo svakog brenda svoje mjesto pronašle su i tople bundice odnosno kaputi od vještačkog krzna koji su savršen izbor za hladne zimske dane koji su pred nama.

bunde
foto: Pinterest

Mekane i tople, ove bunde odličan su dodatak zimskoj garderobi i izgledaju odlično u raznim kombinacijama. Iako su u modi već nekoliko sezona, čini se da će ove zime biti popularnije nego ikad, a dolaze u pregršt zanimljivih i trendi modela, piše Žena.hr.

bunde
foto: Pinterest

Od kratkih pa do dugih modela u neutralnim nijansama, bunde će ove zime definitivno biti jedan od najpoželjnijih modela kaputa, a već dominiraju i društvenim mrežama.

bunde
foto: Pinterest

Trendseterke ih obožavaju, a prednost bundi je i u tome što djeluju jako šik i mogu se nositi i uz ležerne i uz one malo elegantnije kombinacije.

bunde
foto: Pinterest

Brojni su brendovi predstavili svoje modele, pa je izbor veliki i možete ga lako prilagoditi svom stilu.

bunde
foto: Pinterest

U svakom slučaju, topla i mekana bunda osnovni je komad za zimu i bez problema će se uklopiti u ostatak kombinacije. Idealno će upotpuniti i svečane kombinacije u nadolazećim prazničnim danima.

bunde
foto: Pinterest

Bonus video: