Četiri tipa torbi: Moda za svaku priliku

Kako torba nije samo modni dodatak u kojem ćete nositi stvari, važno je da pronađete onu koja se savršeno spaja sa vašim karakterom

16895 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

U svijetu mode i modnih dodataka, svakako se ističe ljubav prema torbama. Torbe nijesu samo usputni dodatak, već su i tihi pokazatelj ličnog stila. Njihova moć prelazi običnu funkcionalnost i svojim oblikom, teksturom i bojama one pomažu da izrazite svoju individualnost. Bilo da vam je cilj da istaknete vašu sofisticiranost ili odvažan karakter, za vas uvijek postoji torba koja će vas vjerno pratiti kroz vaše modno izražavanje iz dana u dan.

Kako ona nije samo modni dodatak u kojem ćete nositi stvari, važno je da pronađete onu koja se savršeno spaja sa vašim karakterom. Međutim, u mnoštvu različitih modela koji nas okružuju, ponekad je teško ograničiti listu želja na samo jednu torbu, a istovremeno je nemoguće u garderobu dodati baš svaku novu koja vam se svidi.

Stoga, magazin Bonjour.ba izdvaja četiri modela koji se moraju naći u svakom ormaru.

Tote torbe

Tote torbe su spoj stila i funkcionalnosti, što ih čini idealnim saputnikom u dnevnim obavezama. Od fakulteta, preko posla do obavljanja zadataka po gradu, ona će s lakoćom ispratiti sve i u njoj možete nositi knjige, grickalice, vodu, i bilo koju drugu dnevnu potrepštinu.

Ove torbe dolaze u raznim veličinama, oblicima i prave se od različitih materijalima, ali se svaka od njih ističe prostranom unutrašnjosti, a pri tome garantuje dobar izgled.

Torbe sa kratkim ručkama

Torbe srednje veličine sa kratkim ručkama idealan su pratilac svakodnevnim kombinacijama, bilo da su ležerne ili poslovne. Za one koji ne vole nepregledne, duboke torbe, ovo su torbe idealnih dimenzija. Mobilni telefon, novčanik, najosnovnije stvari, i spremni ste za pokret.

Torbice za žurke

Male i neodoljive, torbice za žurke dolaze u toliko neobičnih i zabavnih oblika zbog čega svima lakše pada činjenica da u njih zapravo skoro ništa ne može da stane. Ipak, kada vidite cirkone, mašnice, srca i metalik odsjaj ovakvih torbica, nošenje pokoje stvari u rukama se ne čini toliko loše.

Vikend torbe

Torbe veće i od tote torbi stvorene su za kratka vikend putovanja. Bilo da se radi o planiranom ili spontanom putovanju, ovo je tip torbe koji je dobro imati pri ruci. Izaberite praktične modele sa džepovima i one koji su napravljeni od izdržljivih materijala koji će podnijeti česte letove, vožnje i mnoštvo stvari, od onih za koje smo sigurni da su neophodne na putovanjima do sitnica koje nosimo „za svaki slučaj“. U potrazi za idealnom ovakvom torbom, možete zaviriti i u muški odjeljak.

Bonus video: