Ovakva torba je apsolutni hit: Ide uz svaku modnu kombinaciju

Ove sezone u fokusu su smeđe i zemljane boje koje braon torbu čine najpoželjnijim modnim dodatkom - kao što je nekada bila crna torba

5328 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Osim što su ih ove sezone nosile gotovo sve djevojke koje diktiraju modu, poput Gigi Hadid, Kendall Jenner i Hailey Bieber, smeđe torbice možemo pronaći i u bogatoj ponudi u pristupačnim prodavnicama, kao i kod poznatih modnih brendova.

torbe
foto: Pinterest

Svaka sezona sa sobom nosi neke nove trendove, a nakon godina vladavine bezvremenske crne torbe, novi modni dodatak koji je ujedno i jedan od 'must have' komada sezone sada su torbice u smeđoj boji.

torbe
foto: Pinterest

Umjesto klasične crne koja je donedavno bila pri samom vrhu boja za modne dodatke, sa sigurnošću možemo tvrditi kako će smeđe nijanse ‘‘osvježiti‘‘ svaku kombinaciju, piše Gloria.

torbe
foto: Pinterest

Zapravo je riječ o boji koja je ove jeseni doslovno doživjela procvat, a između ostalog, našla se upravo i na našim torbicama.

torbe
foto: Pinterest

Bez obzira na to govorimo li o modelima u obliku polumjeseca ili nekom drugom obluku torbice, svaki od ovih modnih dodataka istakao se upravo svojom smeđom nijansom koja ne može proći neprimijećeno.

torbe
foto: Pinterest

Koloristički trendovi u fokus ponovo stavljaju upravo smeđe i zemljane boje i tako ih čine najpoželjnijim tonovima za torbice koje ćemo rado nositi ove sezone.

torbe
foto: Pinterest

Osim toga, ovaj dodatak nosiv je tokom cijele godine, a različite nijanse popularne smeđe boje najbolje slažu se uz svaku neutralnu paletu boja koja bez sumnje dominira ove jeseni.

torbe
foto: Pinterest

Kada se odlučimo za koloritno nedefinisan stil, upravo je smeđa torbica ta koja uspješno zaokruži cijelu modnu kombinaciju.

torbe
foto: Pinterest

Osim toga, nijanse smeđe najbolje pristaju uz sive, bež ili tamnoplave kombinacije, a za sve one hrabrije, smeđa će torbica idealno stajati i uz jarke boje poput crvene, zelene ili ljubičaste.

torbe
foto: Pinterest

Bonus video: