DURŌ - Parfimerije sa pet zvjezdica i jedinstvena kreativna vizija luksuza

Parfem predstavlja više od običnog mirisa. Parfem je umjetnost. Posjeduje moć da ispriča priču jasnije od bilo kakvih riječi. To je način da upoznate svijet zatvorenih očiju. Kap po kap. “DURŌ” koncept je nastao na potrebi da se široj publici predstavi ova specifična i očaravajuća umjetnost. To je putovanje koje budi čula, emocije i sjećanja.

10463 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Nikola Vukilić
Foto: Nikola Vukilić

Magazin "Exclusive" je u junu 2021. godine, neposredno nakon otvaranja prve umjetničke parfimerije u Crnoj Gori, tada poznate pod imenom Atelier Cologne Rajović, između ostalog napisao: „Enterijer parfimerije oduzima dah.”

DURŌ
foto: Nikola Vukilić

U avgustu 2023. godine, Atelier Cologne Rajović je promjenio ime u DURŌ Podgorica, sa namjerom da brend “DURŌ” postane sinonim za luksuz i sofisticiranost u svijetu parfimerstva. U isto vreme otvorena su i vrata nove parfimerije u Porto Montenegru.

Duro
foto: Nikola Vulikić

U srcu luksuza, DURŌ Porto Montenegro, kao jedna od najvećih i najluksuznijih niche parfimerija na svijetu, svojom virtuoznom estetikom inspirisanom Mediteranom i vanvremenskim enterijerom i nameštajem kao iz bajke, nadmašuje sve do sada viđeno. To mjesto gdje snovi postaju stvarnost, i gdje je neobično - svakodnevnica. Galerija vrhunskih mirisa i police pune remek-djela koja čekaju da budu otkrivena, budeći svježinu morskih vjetrova i toplinu suncem okupanih plaža.

Saznajte više o DURŌ parfimerijama ovdje.

Miloš Rajović, kreativni direktor koji stoji iza vizije “DURŌ” koncepta, uz maštu, ističe tri ključna elementa: Ekskluzivnost, luksuz i jedinstveni umjetnički stil.

„Od autentične atmosfere do posvećene usluge, vodimo računa o svakom detalju. Kreirali smo parfemsko iskustvo koje prevazilazi tradicionalnu kupovinu, ukrašeno luksuzom koji oduzima dah. Kolekcija parfema pažljivo je odabrana, odražavajući našu beskompromisnu strast prema izvrsnosti, majstorskoj vještini i kreativnosti. Zastupamo više od 30 prestižnih parfemskih kuća, uključujući brendove poput Parfums de Marly, Fragrance du Bois, Initio Parfums Privés, Fueguia, Profumum Roma, Clive Christian, a parfemsku scenu Crne Gore obogatili smo i nesvakidašnjim i hrabrim kreacijama brendova poput Nasomatto, Orto Parisi i Marc-Antoine Barrois. Sa ličnim i posvećenim pristupom, prilagođavamo parfemsku avanturu vašim željama, bez obzira da li ste prekaljeni poznavalac ili entuzijasta koji tek započinje svoju parfemsku avanturu.“

Pogledajte listu svih brendova koji su ekskluzivno zastupljeni ovdje.

Dobrodošli u DURŌ čarobni svijet mirisa, na granici stvarnosti i mašte. Otkrijte najluksuznije niche parfimerije na svijetu, nedaleko od vas, u Podgorici i Porto Montenegru. Zakoračite u riznicu ljepote i sofisticiranosti – mjesto gdje svijet autentičnih parfema, ukrašen prvoklasnom uslugom, postaje dio vaše stvarnosti.

DURŌ – Parfimerije sa pet zvjezdica.

DURŌ Podgorica

Bulevar Džordža Vašingtona 68 81000 Podgorica

DURŌ Porto Montenegro

Strada Navale, Porto Montenegro 85320 Tivat