Pamela Anderson: Nikad nije kasno da promijenite stil

Evolucija 56-godišnje glumice od vamp ikone koja favorizuje lateks i plave sjenke do ponosnog minimaliste - ona je živi dokaz da nikada nije kasno da promijenite stvari i prigrlite novi izgled

7266 pregleda 4 komentar(a)
Pamela Anderson, Foto: Instagram/pamelaanderson
Pamela Anderson, Foto: Instagram/pamelaanderson

Pamela Anderson usred je svoje karijerne renesanse i ne pokazuje znake da će se uskoro zaustaviti. Samo u protekloj godini objavila je svoje memoare Love, Pamela uz pohvale kritike; pridružila se Pandorinoj grupi ambasadora nakita i krenula na press turneju sa toliko stila, da je postala jedna od najtraženijih modnih muza, piše Harpersbazaar.rs.

Međutim, vjerovatno najvažniji momenat, odigrao se na Nedjelji mode u Parizu prošlog septembra, kada se Pamela pojavila u opuštenom izdanju i bez šminke – što je izazvalo bum na internetu. Dok Andersonova kaže da nije namjeravala da postane viralna sa 'no-makeup' izgledom, nije teško shvatiti zašto je ponovo u žiži interesovanja.

Pamela Anderson
foto: Shutterstock

Evolucija 56-godišnje glumice od vamp ikone koja favorizuje lateks i plave sjenke do ponosnog minimaliste koji nosi odjeću skromnih luksuznih dizajnera kao što je The Row je svjedočanstvo trajne moći ličnog stila. Ona je živi dokaz da nikada nije kasno da promijenite stvari i prigrlite novi izgled.

Pamela Anderson
foto: Shutterstock

Sada, ona predvodi još jedno lansiranje – ovog puta za brend Proenza Schouler iz Njujorka. Fotografisana od strane Davita Giorgadze i stilizovana od strane Thistlea Browna, kampanja SS24, koja debituje sada, prikazuje Pam u svoj njenoj potcijenjenoj slavi. Nova kolekcija je usredsređena na „unutrašnje kvalitete koji definišu Proenzu Schouler i našu ženu“, prema navodima brenda: „odrasla, urbana, inteligentna, bez žrtvovanja mladalačkih kvaliteta eksperimentisanja i igre“.

Bez šminke i sa svojom čuvenom plavom kosom zalizanom unazad, glumica izgleda kao kod kuće u Proenzinom prepoznatljivom spoju elegantne konstrukcije i nekonvencionalnog stajlinga.

Ukupan efekat? Moderno, kul i 100%, ocjenjuje Harpersbazaar.

Definitivno je jasno da glumica izgleda bitno drugačije nego 2009. kada ju je, kao buduću investitorku, ugostio bivši gradonačelnik Podgorice dr Miomir Mugoša.

Pamela Anderson
foto: Vijesti

Bonus video: