BUZZ Sneaker stanica je stigla u Nikšić

Za sve istinske pripadnike sneaker kulture, BUZZ predstavlja odredište koje sa svojom ponudom uspješno prati trendove, promovišući urbanu streetstyle kulturu na originalan način.

17090 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Sport Vision
Foto: Sport Vision

Juče je u Nikšiću, u Domu Revolucije, otvoren peti i u Crnoj Gori najveći Buzz šop. Ova Buzz stanica se izdvaja i po novom načinu predstavljanja robe kao i ekskluzivnim modelima limitiranih količina svjetski poznatih brendova: Nike, adidas, New Balance, Reebok, Puma, Napapijri i Converse.

BuZZ
foto: Sport Vision

Na otvaranju novog šopa, Buzz koncept građanima Nikšića, predstavio je naš poznati džudista Srđan Mrvaljević, kao i naši influenseri Lana Šahbaz, Radule Lalović, Milica Radovanović i Ana Radovanović, koji su kroz kreativni sadržaj na društvenim mrežama najavili dolazak ovog koncepta.

BUZZ je mjesto koje spaja odličnu kupovinu sa različitim, vrhunskim, kako novim tako i etabliranim oblastima urbanog načina života.

BUZZ-ova misija jeste da promoviše novu kulturu casual i sportskog odjevanja, kroz modernu, drugačiju i originalnu prezentaciju.

BUZZ je destinacija za sve ljubitelje patika i jedna jedina SNEKAER STATION u Crnoj Gori.

BuZZ
foto: Sport Vision

Požuri i ugrabi svoj par u novom Buzz šopu u Nikšiću, u Domu Revolucije.

#keeponbuzzin