Vrijeme čizama prolazi: Ovo su cipele za naredne mjesece

Ako nas ne iznenadi neki snijeg kad mu vrijeme nije, vrijeme je za odlaganje čizama i izbor obuće za proljeće

18879 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Tokom sezone koja nas očekuje, kako piše minimagazin.info, sve će biti u znaku sljedećih pet modela.

Baletanke

Baletanke su uz nas s prvim znacima proljeća i često ih nosimo sve do kraja jeseni. Ono što je dobro kod ovog modela obuće jeste što se može nositi skoro u svim prilikama.

obuća
foto: Pinterest

Baletanke možete kombinovati sa mnogobrojnim komadima garderobe, a kada je riječ o ravnoj obući, one su definitivno najpopularaniji model. Takođe, možete ih nositi od posla do neobaveznih prilika u zavisnosti od prilike i stajlinga koji želite da dobijete.

obuća
foto: Pinterest

Udobne i veoma funkcionalne, ima ih u raznim bojama i mogu se uklopiti u sve što želite da obučete.

Životinjski dezen

Možete ih voljeti ili ne, ali činjenica je da su cipele (kao i drugi modeli obuće) sa životinjskim dezenom među najpopularnijima tokom svih sezona, a proljeće svakako nije izuzetak. Ovdje postoji više opcija, a ne možete pogriješiti sa bilo kojom, jer vam svaka može pomoći da kombinaciju podignete na moderniji nivo.

obuća
foto: Pinterest

I ne samo to, cipele ukrašene životinjskim dezenom mogu vam pomoći da od sasvim obične kombinacije dobijete fenomenalnu te i da joj dodate i malu dozu glamura i luksuza.

obuća
foto: Pinterest

Naravno, ovdje je bitno ne pretjerivati pa je obično najbolje birati samo obuću i, eventualno, još jedan komad garderobe sa životinjskim dezenom u sklopu jedne kombinacije.

obuća
foto: Pinterest

Dezen leopardove kože i dalje je jedan od najpopularnijih, ali i najjednostavniji za kombinovanje. U svakom slučaju, cipele sa životinjskim dezenom pun su pogodak i ovog proljeća.

Bijele patike

Tehnički rečeno, ovdje nije riječ o cipelama, ali riječ je o modelu obuće koji je tako udoban i svestran da se može uklopiti gotovo u bilo koji stajling. To je odlično iz više razloga, a jedan od glavnih je taj što je riječ o veoma laganom modelu obuće koji može nositi svaka žena.

obuća
foto: Pinterest

Kada je riječ o samim patikama, bilo koji model bijelih jednostavno je i više nego poželjan za ovu proljetnu sezonu – mogu se kombinovati sa svim drugim bojama, a istovremeno će vam na najjednostavniji način osvježiti stajling, kao nijedne druge patike.

obuća
foto: Pinterest

Metalik

Možda i još veće iznenađenje od patika jesu modeli obuće koji su u nekoj od fantastičnih metalik nijansi, a kao što su zlato, srebro, kalaj i slično. Veoma lako ih možete uvrstiti u svakodnevni stajling, a u stanju su da svakoj kombinaciji daju poseban ton.

obuća
foto: Pinterest

Rriječ je o obući koja će baš svaki put privući pažnju, bez obzira na ostatak kombinacij. Metalik nijanse odlično se slažu sa svim bojama koje dolaze iz neutralnog spektra pa je takav stajling na ovaj način najlakše osvježiti i modernizovati.

obuća
foto: Pinterest

Mokasine u boji

Udobne i elegantne, mokasine su model obuće koji je tako poželjan tokom proljećne sezone. Ako birate model u nekoj od neutralnih boja, veoma lako ćete ih upariti sa svim komadima garderobe, ali ove sezone ipak podignite svoju svakodnevnu kombinaciju na viši nivo tako što ćete joj dodati mokasine u boji.

obuća
foto: Pinterest

Zelene, crvene, plave, žute ili srebrne – apsolutno je nebitno koja je boja u pitanju, jer su sve jednako popularne i poželjne, a mogu vam pomoći da osvježite svoj stajling na najljepši mogući način.

Meri Džejn

Male crne lakovane cipele, nekada davno, obično su bile rezervisane za djevojčice do petog razreda osnovne, a već nekoliko godina vraćaju se na velika vrata i namijenjene su ženama. Riječ je o modernijim verzijama Meri Džejn cipela, a jedan su od popularnijih modela za narednu sezonu.

obuća
foto: Pinterest

Iako se one najčešće kombinuju sa raznim modelima pantalona i farmerica, nećete pogriješiti ni ako ih kombinujete sa plisiranom suknjom ili midi haljinom. Što se tiče boje, ovdje takođe postoje mnogobrojne opcije, a sa Meri Džejn cipelama u nekoj od neutralnih nijansi, bilo da je riječ o crnim, bež ili pak bijelim ili teget, sigurno nećete pogriješiti.

obuća
foto: Pinterest

Bonus video: