Nepogrešivo: Ovako je moderno nositi farmerke

Prema mišljenju stilista ovo su tri najmodernija načina da nosite farmerke ove sezone. Riječ je o kombinacijama koje su jednostavne, ali istovremeno hit svuda u svijetu

19294 pregleda 20 reakcija 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Šta god da je u modi, nikad se ne može odustati od farmerki, one su komad koji morate imati u garderobi i mogu biti ključni element oko nekih klasičnih kombinacija. Određene trikove za proljeće i ljeto su testirali čuveni stilisti. Došli su do savršenog rešenja kako možemo da ih kombinujemo, a da istovremeno izgledamo opušteno, elegantno i šik.

Sa blejzerom

farmerke
foto: Pinterest

Koju god boju ili materijal da odaberete, možete biti sigurni da će farmerke izgledati sjajno zajedno sa klasičnim blejzerom. Upotpunite izgled baletankama za dan ili štiklama ako izađete u noćni provod.

farmerke
foto: Pinterest

Sa bijelom košuljom

farmerke
foto: Pinterest

Bijele košulje nikada neće izaći iz mode, zato se preporučuje da uložite u kvalitetan komad koji ćete dugo držati u svojoj garderobi. Izaberite pun materijal, eventualno sa obimnim rukavima, jer će tako izgledati zanimljivije, ma koliko vaša odjeća bila jednostavna, piše sajt Best life.

farmerke
foto: Pinterest

Sa mokasinima

farmerke
foto: Pinterest

U slučaju da niste bili sigurni, stilisti potvrđuju da su mokasine osnovni komad obuće ove sezone – a odlično idu uz prave farmerke. Čak i ako su oba komada sportska, daće vam elegantan izgled - u poređenju sa farmerkama i patikama, na primjer.

farmerke
foto: Pinterest

Bonus video: