Neka vaše farmerke ne budu dosadne: Ne pravite ove 3 greške

Kako bolje stilizovati najdraži komad u ormaru?

6428 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Oko raznih odjevnih predmeta se može raspravljati, ali jedno je sigurno – svako voli i ima barem jedan par dobrih farmerica.

Klasični plavi teksas najčešći je izbor za farmerice. To ne iznenađuje jer se ta nijansa plave najjednostavnije kombinuje, najviše je ima u ponudi i uvijek je u trendu.

Slobodno se može reći da su farmerice u toj nijansi one klasične, bezvremenske i neizostavne. Taj par nije poseban, on se ne ističe ni po čemu i upravo zbog toga toliko često posežemo za njim.

Lako se u omiljenom paru farmerica opustimo i uvijek igramo na onu sigurnu i provjerenu kartu. Ali, upravo tu griješimo – i umjesto da kreiramo zanimljive modne kombinacije, držimo se onih osnovnih.

Da biste ubuduće bolje nosili svoj omiljeni par, Novi list upozorava na tri najčešće stilske geške od kojih je svaka žena napravila barem jednu.

Farmerice i jednostavni komadi odjeće

Najneutralniji par farmerica, obična bijela majica, teksas jakna i patike neutralnih boja – svi djelovi koje nosite uz traperice su obični? Nemojte se iznenaditi ako vaša kombinacija bude samo to – neutralna i sasvim nezanimljiva.

Ako su farmerice u klasičnoj nijansi plave boje zapravo taj osnovni komad, slobodno se poigrajte s ostatkom. Birajte majice s natpisom, zanimljiv top ili košulju neobičnog vezanja. Nosite upečatljive cipele, zanimljivu torbu ili trendi jaknu.

farmerice
foto: Pinterest

Pravilo je jednostavno – ako imate trendi komad u ormaru, a ne znate kako da ga kombinujete, uvijek se odlučite za farmerice.

Nosite samo skinny džins

Skinny jeans model farmerica je u jednom periodu bio skoro pa jedini model koji je mogao da se kupi. On je bio toliko popularan, da je bilo teško zamisliti farmerice nekog drugog kroja. Ali, skinny jeans je davno bio popularan, a danas farmerice dolaze u raznim modelima – široke, ukrašene, baggy, mom jeans, boyfriend cut, … Opcije su razne.

farmerice
foto: Pinterest

Farmerice nosite samo uz tenisice

Ova greška je donekle povezana s prvom. Naime, često imamo (nesvjesno) tendenciju da farmerice nosimo na što jednostavniji način, a to se odnosi i na cipele. Ako malo bolje pogledate, većina žena nosi farmerice i patike.

farmerice
foto: Pinterest

Dodajte malo mašte u svoju modnu kombinaciju. Mokasine, kaubojske čizme, cipele na visoku petu – razne su opcije. Ako ipak ne želite da se odreknete farmerica, birajte šarene i upečatljive modele koje će unijeti dozu razigranosti u vaše kombinacije.

farmerice
foto: Pinterest

Bonus video: