Memo Paris Kotor – parfem inspirisan Kotorom kao oda najljepšoj zemlji na svijetu i njenom najdragocjenijem biseru

Kotor vas mami. Kotor blista. Sija. Kao sjećanje. Kao suvenir. Kao mirisni trag.

16852 pregleda 0 komentar(a)
Foto: DURŌ
Foto: DURŌ

Prije manje od dvije godine, svi vodeći crnogorski mediji prenijeli su vijest o lansiranju najnovije kreacije poznate pariske kuće parfema, Memo Paris, pod nazivom „Kotor“.

Kako je navedeno na njihovom sajtu, ovaj ekskluzivni parfem, inspirisan Kotorom, bio je dostupan samo na jednom mjestu na svijetu - u njihovoj luksuznoj parfimeriji u ulici Rue Cambon 24, nedaleko od Place Vendôme, na prestižnoj lokaciji u prvom arondismanu u Parizu.

Miloš Rajović, kreativni direktor koji stoji iza vizije „DURŌ“ koncepta, za Vijesti je objasnio kako je brend Memo Paris i njihov parfem „Kotor“ stigao u Crnu Goru:

„Oduvijek smo imali želju da uspostavimo saradnju sa Memo Paris, s obzirom da se radi o jednom od najluksuznijih svjetskih brendova. Povjerenje koje nam je ukazano, predstavlja potvrdu vrijednosti DURŌ koncepta, koji je jedinstven na našim prostorima. Ova saradnja je važan korak i dopunjuje naš vrhunski portfolio najluksuznijih parfemskih kuća koje zastupamo na tržištu Crne Gore i regiona. Ovo je jedinstvena prilika za sve ljubitelje parfema u Crnoj Gori i šire, jer osim u Parizu, jedino mjesto na svijetu gdje se može isprobati i kupiti ovaj parfem je u DURŌ niche parfimerijama.“

Pročitajte više o DURŌ luksuznim parfimerijama ovdje.

Uzdignut iznad Jadrana i utkan među krševima, gdje kamen vječno gospodari u visovima Crne Gore, Kotor je krajnja destinacija i posljednja stanica. Otrgnut od tih stjena i ugnježden u čvrstom zagrljaju kopna, neba i mora, Kotor je savršena pozadina za portret ovog posebnog parfema. Memo Paris „Kotor“ je jedinstvena kreacija i mirisna posveta Boki Kotorskoj, koja je proslavljena širom svijeta.

Taj pogled, ti vrhovi, te kamene palate i taj ulazak u zaliv - Memo Paris slavi ovaj grandiozni prizor, ostajući vjeran svom geslu „Putovanje je odredište samo po sebi“. Kotor je početak i kraj. Ako ste ikada poželjeli da ostanete vjerni samo jednom parfemu - onda je to ovaj. Savršen izbor i kraj potrage.

Nadtochii
foto: Nadtochii

Memo Paris je jedna od najprestižnijih parfemskih kuća na svijetu, a neprolazni šarm francuske prestonice je utkan u filozofiju brenda, sa obećanjem „čarobnog putovanja koje traje i nakon njegovog završetka, i koje se iznova proživljava“. To je poziv na otkrivanje svijeta kroz jedinstvenu kolekciju parfema koji evociraju posebna sjećanja i uspomene, čineći je polaznom tačkom za epsku avanturu za sva čula.

DURŌ – Parfimerije sa pet zvjezdica i jedinstvena kreativna vizija luksuza

DURŌ Montenegro je vodeća destinacija za luksuzne parfeme i epicentar parfemske scene u Crnoj Gori. Od autentične atmosfere do posvećene usluge, vodimo računa o svakom detalju. Ponosno zastupamo neke od najluksuznijih niche umjetničkih parfemskih kuća na svijetu, uključujući brendove poput Amouage, Parfums de Marly, Fragrance du Bois, Initio Parfums Privés, Fueguia, Profumum Roma i Clive Christian. Sa strastvenim timom iskrenih ljubitelja parfema i širokim asortimanom proizvoda koji broji preko pet stotina naslova, DURŌ Montenegro pruža nezaboravno iskustvo koje prevazilazi uobičajen pristup u prezentaciji i prodaji parfema najviše klase.

Pogledajte listu svih brendova koje ekskluzivno zastupamo ovdje.

DURŌ Podgorica

Bulevar Džordža Vašingtona 68, 81000 Podgorica

DURŌ Porto Montenegro

Strada Navale, Porto Montenegro, 85320 Tivat

DURŌ - Parfimerije sa pet zvjezdica i jedinstvena kreativna vizija luksuza